Ove Pedersen indrømmer: Vi var heldige


Ove Pedersen indrømmer: Vi var heldige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Vestsjælland stjal et point mod FC Midtjylland. Træneren havde så godt som solgt kampen i pausen.

FC Vestsjællands dramatiske udligning til 2-2 i de døende sekunder i Herning mod FC Midtjylland var kulminationen på et besynderligt forløb for FC Vestsjælland.

For mens holdet scorede to mål i de sidste 10 minutter af mandagskampen, så mener træner Ove Pedersen, at holdet var dårlige i anden halvleg, men til gengæld var på højde med Superligaens duks i første omgang.

- Vi spillede en dårlig anden halvleg. Rigtig dårlig, endda. Og det er da heldigt at få et point med hjem, når man er bagud 0-2.

- Men jeg må sige, at jeg ærgrede mig i pausen over, at vi var kommet bagud 0-1, for jeg følte, at det var en kamp, vi skulle vinde. FC Midtjylland var ikke gode i dag, siger Ove Pedersen.

Hjemmeholdet bragte sig foran ved Jesper Juelsgaard få sekunder før pausen, hvilket sendte træneren i kulkælderen.

- Da jeg hørte, at Michael Lumb måtte gå ud i pausen, og vi var bagud, så er det klart, så faldt troen, indrømmer Ove Pedersen.

Men et rødt kort til FCMs Izunna Uzochukwu med 25 minutter igen ændrede kampen.

Oprykkerne fra Sjælland gik over til primitive metoder, hvor først et selvmål af Erik Sviatchenko og senere et mål af Dennis Sørensen i det 93. minut sikrede det ene point.

- I erkendelse af, at intet lykkedes, begyndte vi at spille ret så enkelt og direkte. Og det lykkedes heldigvis for os, siger Ove Pedersen.

Ove Pedersen indrømmer: Vi var heldige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce