Oure-piger fik kæmpet sig tilbage mod Lammefjorden


Oure-piger fik kæmpet sig tilbage mod Lammefjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomshåndbold

Af Erik Nielsen og Søren Hestbech

DAME JUNIOR DIVISION ØST

HK LAMMEFJORDEN-OURE 24-24 (10-14)

Oure: Camilla Dyrby 5, Annemarie Møller 4

Oure har grundet efterårsferie og skolearrangementer ikke trænet i 14 dage, og det kunne ses på indsatsen i Vallekilde Hørve Fritidscenter. Oure startede nervøst og lavede flere tekniske fejl, men indsatsen blev bedre igennem 1.halvleg, og pauseføringen virkede betryggende. Oure startede også 2. halvleg fint, men efter 10 minutter faldt holdet helt ned og kom bagud med flere mål. I slutfasen blev indsatsen igen bedre og bagud med to mål, og med fem minutter tilbage fik Oure fat og skaffet uafgjort.

- Vi kikser i vores forsvarsspil i 2. halvleg, men får os kæmpet tilbage i slutfasen. Ros til spillerne for fighten, ikke for spillet, kommenterede Oure-træner Søren Quist.

HAARBY-SH SVENDBORG 27-26 (13-13)

SH: Kathrine Maibom 8, Sanne Herwech 8

Det var en helt lige kamp, som Haarby og SH spillede, der var aldrig langt mellem holdene på måltavlen. SH undervurderede nok Haarby, for der blev spillet ukoncentreret i angrebsspillet, hvor der blev skudt imod alle aftaler, så Haarbys målvogter virkelig fik mange redninger. I forsvaret var SH bedre og bagved tog målvogter Laura Høite godt fra, hun var sammen med Kathrine Maibom bedste spillere hos SH.

- Vi skal træne videre og løbende forbedre os, så må vi se, om det slår igennem inden jul eller først senere, analyserede SH-træner Søren Hestbech efter kampen.

HERRE JUNIOR DIVISION ØST

TMS RINGSTED-SH 27-32 (12-11)

Topscorere for SH Svendborg: Tue Jørgensen og Michael Larsen hver 7 mål.

SH fik en skidt start på kampen og kom hurtigt bagud. TMS Ringsted fik lov til at løbemange kontraer, og holdt SH bag sig det meste af kampen.

Dommerne gav mange to minutters udvisninger, og derfor blev kampen aldrig sælig pæn at kigge på. Spændingen fejlede til gengæld ikke noget, og et flot kæmpende SH-hold kunne til sidsttrække sig sejrrigt ud af opgøret.

- Hele holdet kæmper forbilledligt, menisær målmand Frederik Nielsen var helt fantastisk i den afgørende fase, fortalte assistent-træner for SH, Mads Simonsen.

HERRE JUNIOR DIVISION ØST

SUS ULLERSLEV-TEAM SYDHAVSØERNE

32-19 (18-9)

Team Sydhavsøerne var et af de hold, der på forhånd var udset til at skulle drille SUS i kampen om ligapladserne. Men det ville SUSanderledes i de to holds indbyrdes kamp.SUS kom godt fra start og førte efter fem minutter 3-0 over et tamt udehold. Scoringerne var godt fordelt på hjemmeholdet, der hovedsagligt gjorde det godt på kontra.

I hele anden halvleg dækkede SUS offensivt i en 5-1 formation, som resulterede i endnu flere kontramål i en eller meget rodet kamp, som ifølge assistenttræner for SUS, Christian Rahn, godt kunne være vundet endnu størrere.

- Vi spiller ikke i topgear i dag. Drengene skal dog have ros for deres anden halvleg, selvom vi brænder alt for meget. Vi skruer op for tempoet i anden halvleg, og det er dejligt, at vi scorer mange mål på kontra. Det er trods alt det hold vi mener, vi skal kæmpe med om pladserne i ligaen, udtalte assistent-træner, Christian Rahn efter kampen.

DAME YNGLINGE DIVISION ØST

TMS RINGSTED-GOG 18-31 (7-14)

GOG kom godt fra start mod TMS Ringsted, som på forhånd var en af de svære modstandere, og førte efter 10minutter 7-1. Føringen kom via godt forsvar som resulterede i mange kontraløb.

I det stationære angrebsspil visteGOG momentvis, at deres systemspil også virkede, samtidig med at Mette Kryger fik vist sit gode mand til mand spil.

Man kunne se et GOG-hold, der var klar fra start og bare ville vinde.

I anden halvleg døde kampen lidt, og GOG kunne rutineret løbe sejren hjem.

- Vi løber rigtig mange kontraer i dag, og pigerne viser, at selvom man kommer godt fra start og fører stort, så bliver man ved med at kæmpe og udbygge føringen. Specielt Mette Kryger gør det godt fra start, sagde GOG-træner Jeppe Borch efter kampen.

KHKS-SH SVENDBORG 29-26 (12-12)

Topscorer for SH Svendborg: Ditte Storm Hansen 8 mål.

SH har stadig deres første sejr til gode i divisionen. Søndag spillede de en tæt kamp, hvor modstanderen spillede noget mærkeligt håndbold. KHKS spiller meget med putbolde ind til stregen, og ofte løber begge fløje i overgang samtidig. Dette gjorde det svært for SH at komme ordentlig ind i kampen.

SH førte dog kampen 24-23 med 10 minutter igen, men hjemmeholdet hev det længste strå til slut.

- Vi slår ikke til i dag. Modstanderen er svær. Ikke på papiret, men i spillet. Der bliver løbet nogle mærkelige overgange, og meget af spillet er "Nu er det min tur til at skyde", og så gør man det. Vi spiller ikke godt nok, og kun Ditte Hansen slår egentlig til i dag, udtalte assistent-træner for SH, Jane Lund efter nederlaget.

HERRE YNGLINGE DIVISION ØST

HASHØJ-SH 32-24 (14-10)

Topscorer for SH: Jonas Hybel 9 mål og Daniel Rensch Nielsen 6 mål.

Svendborgs forsvar var "ikke eksisterende", og spillet var ikke ret godt i kampen mod Hashøj. De aftaler, der var lagt i forsvaret blev ikke holdt, og specielt på backerne fik hjemmeholdet lov til at løbe igennem, som det passede dem.

Hashøj er et fysisk stærkt hold, og det var det SH tabte på. SH-målmand Martin Pliniussen holdt niveauet hele kampen, mens Jonas Hybel og Daniel Rensch spillede godt i marken.

- Alt for mange spillere holder ikke det niveau, vi gerne vil have i dag. Reelt set er det kun Martin Pliniussen, der virkelig er god hele kampen igennem, og det er hans skyld, vi ikke taber med mere. Jeg tror, han har 25 redninger, som vi ikke på forhånd havde kalkuleret med. Derfor skal vi være glade for, at Hashøj ikke laver 50 mål, sagde SH-træner Kurt Bogetoft efter kampen.

SUS ULLERSLEV-GUDME HK 34-28 (13-17)

Topscorere for SUS: Martin Andersen 9 mål og Kristian Birkholm 7 mål.

I første halvleg straffede Gudme de fejl hjemmeholdet lavede, og løb mange kontraer. SUS spillede en rigtig dårlig første halvleg, og lavede mange fejl.

- Fejl på det her niveau bliver straffet med det samme, og det gør Gudme også på os i dag. I pausen giver jeg spillerne en ordentlig opsang, og det hjalp på indsatsen i anden halvleg, hvor vi spiller rigtig godt, og vores målmand Jesper Ubbesen står fremragende, fortalte SUS-træner Michael Ørbech efter kampen.

Gudme spillede en rigtig flot første halvleg, men efter pausen gjorde spillerne det sværere end det var. Og glemte at løbe kontra, som de gjorde i første halvleg.

- Sejren var fortjent, men jeg er tosset, for jeg hader at tabe,sagde en tydeligt skuffetGudme-træner Jens Brandt dagen derpå.

Oure-piger fik kæmpet sig tilbage mod Lammefjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce