Otterupdamerne i tæt nederlag til Stjernen (3)

Otterups Sofie Knudsen forsøger i en hektisk slutfase at finde vej gennem Stjernens forsvar. Foto: Arne Rasmussen

Otterupdamerne i tæt nederlag til Stjernen (3)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, Damer Serie 1(Fynss.kval), Otterup HK-IF Stjernen Od.(3) 22-23(11-11):

Otterups Serie 1-damer var ikke mange millimeter fra et vigtigt point mod en af rivalerne i toppen af rækken, da de søndag eftermiddag tog mod Stjernens 3.-hold. Karoline Bjørnskov havde med en stribe slidsomme mål i slutfasen sikret Otterup et flot comeback og hun havde også sidste skud på mål ved stillingen 22-23. Men hårdt presset, på kanten af frikast, blev det ikke til mål og så løb gæsterne med det hele - 22-23. Det afgørende mål sat ind af Stjernens topscorer med fem mål, Anne Kuhr, med blot 20 sekunder igen.

-Det var en fed kamp, lød det da også tilfreds fra Stjernens træner, Rasmus Højtved, som dog må acceptere, at de med et hold i Fynsserien nok ikke kan rykke op.

Det kan, hvis alt flasker sig, Otterup til gengæld.

-Men det blev ikke nemmere efter i dag, konstaterede Otterups træner, Poul Erik Jeppesen, som efter nedrykning til Serie 1 har fået samlet den unge trup igen.

-Vi må ikke tabe i dag! Vi mangler måske lidt rutine, men er jo aldrig ideforladte og har også chancerne, syntes han.

En scoringspause midt i anden halvleg sendte Stjernen foran med fire mål og så blev det altså for tungt at få point for Otterup.

Otterups ”miss-winner her-self”, Karoline Bjørnskov, blev kampens topscorer med 8 mål, mens playmaker Sofie Knudsen kom på 5 mål. Rikke Meyer og Josephine Hansen scorede 3 hver for Otterup og Stjernens Trine Magnussen kom på 4.

TPI fører rækken, men hverken DSIO(2) på andenpladsen eller Stjernen(3) på tredjepladsen kan formentlig ikke rykke op, så Otterup på fjerdepladsen har gode muligheder. Men feltet er tæt og Risøhøj og Bellinge bejler også til Fynsserien.

-Det vigtigste lige nu er at komme til at spille med om oprykningen, sluttede Poul Erik Jeppesen.

AR

Otterupdamerne i tæt nederlag til Stjernen (3)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce