Trods tre nederlag i træk ser Otterup-træner Daniel Nielsen gode muligheder for sejr i søndagens hjemmekamp mod Frederikshavn.

Håndbold: Otterup HK har tabt de tre seneste kampe i mændenes 1. division og har brug for point i søndagens hjemmekamp mod Frederikshavn. Inden kampen er Otterup nummer 13 og næstsidst med seks point, mens Frederikshavn er nummer 10 med otte point.

- Det er en vigtig kamp, for hvis vi vinder, kan vi kravle over dem i tabellen og få kontakt til de øvrige hold, siger Daniel Nielsen, træner for Otterup HK.

- Vi har spillet godt i de seneste kampe mod Sydhavsøerne, Randers og Ringsted, som er dygtige hold, siger Otterup-træneren.

Frederikshavn har tabt de fire seneste kampe, så det er en ligeværdig modstander, der kommer til Nordfyn.

- Nu møder vi Frederikshavn, som er et hold på samme niveau som os. Jeg synes, vi har et bedre hold end Frederikshavn, og det skal vi vise søndag, siger Daniel Nielsen, der kan melde om en uændret trup fra sidste uges kamp i Ringsted.

Der er kampsstart søndag klokken 15.00 i Otterup Hallerne.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.