Det nordfynske hold var foran stort set hele kampen mod HIK og gik uden problemer videre i pokalturneringen, da Torben Sørensen stod i spidsen for sidste gang.

Håndbold: Otterup HK kvalificerede sig onsdag aften til efterårsdelen af pokalturneringen med en knusende sikker 36-23-sejr på udebane over HIK.

Hjemmeholdet scorede kampens første mål, men det fik Simon Omme udlignet på straffe og derefter så fynboerne sig ikke tilbage. Ved pausen havde Otterup scoret nøjagtigt dobbelt så mange gange som modstanderholdet og førte 16-8. I anden halvleg blev tempoet ikke sat ned, og holdet fortsatte med at trække fra HIK, hvilket således endte med en sejr på hele 13 mål.

Netop Simon Omme, som udlignede HIK's eneste føring i kampen, blev topscorer, da han noterede sig for ni scoringer, og ved stilling 8-2 havde han stået for de seks af Otterup-scoringerne.

Ud over topscoreren nåede Mathias Jensen op på seks scoringer, Thomas Poulsen stod for fem, og det samme gjorde Jesper Chapion. Hele 10 spillere kom på måltavlen for Otterup.

Kampen var den sidste for cheftræner Torben Sørensen i den fynske klub, da han nu skal være cheftræner i ligaklubben Tønder. Otterup har endnu ikke meldt noget ud om en ny træner.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.