Otterup-træner tror på muligheden for at drille Fredericia HK i søndagens 1. divisionskamp i Fredericia, hvor der er gratis adgang.

Håndbold: Det er et formstærkt Otterup-hold, der søndag klokken 14.00 gæster Fredericia i mændenes 1. division. Otterup har hentet syv point i de seneste fire kampe.

- Vi har fire kampe i streg uden nederlag, og vi spiller bedre, end hvor vi ligger i tabellen, siger Otterup HK's træner, Daniel Nielsen.

Otterup HK er på 10.-pladsen med 13 point for 16 kampe, mens Fredericia HK er på sjetttepladsen med 19 point. Senest tabte Fredericia 30-26 ude til Team Sydhavsøerne.

- Fredericia på hjemmebane skal være favoritter, men hvis de ikke spiller op til deres niveau, har vi en chance for at få point. De har et godt forsvar og nogle dygtige stregspillere, vi skal have styr på, siger Daniel Nielsen.

Der er gratis adgang til kampen, så Otterup håber på opbakning i arenaen på den anden side af Lillebælt.

- Det er det tætteste, vi kommer på et lokalopgør i denne række, siger Daniel Nielsen, der melder om samme trup som i sidste lørdags uafgjorte kamp mod HØJ.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.