Otterup i oprykningsfare


Otterup i oprykningsfare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfynboerne kæmper i Danmarksserien med femteplacerede Skovbakken om en uventet divisionsbillet

FODBOLD: De indviklede oprykningsregler i dansk fodbold betyder, at den nordfynske serieklub Otterup kan "risikere" at rykke op i 2. division, hvis klubben i de sidste tre-fire runder overhaler Skovbakken, der lige nu ligger på en femteplads i Danmarksserien.

Og det ryster Otterup-ledelsen en anelse, at man pludselig kan øjne de langt større organisatoriske udfordringer i 2. division.

Fyn har OB i Superligaen, og lige nu FC Fyn og Næsby i 2. division. Og Svendborg efter sommerferien.

Femte fynske klub

Men højst sensationelt kan Otterup med lidt træk i varen blive den femte fynske klub i divisionsfodbold.

Muligheden er opstået, fordi der nok "kun" er to oprykningspladser i hver af de to DS-kredse, men det er kun Randers Freja på førstepladsen i kreds 2, der er berettiget til avancementet, idet kronjyderne har et superligahold som overbygning.

Men Randers vil så tage den sidste af de otte 2. divisionspladser, der er til superliga-reserver i 2. division. Silkeborg på andenpladsen kan ikke rykke op, fordi førsteholdet er i 1. division, og man skal helt ned til den århusianske klub Skovbakken på femtepladsen, før der er grønt lys.

Og da Skovbakken er syv point foran Otterup før de sidste tre-fire runder, kan alt ske.

Nordfynboerne har en kamp i baghånden.

Pedersens værk

Otterup-spillerne træner "kun" tre gange om ugen. Under den tidligere Svendborg-træner Ole Pedersens rutinerede ledelse.

- Vi skiftede træner ved nytårstid, da Erling Thomsen overtog OB's kvinder, og vi var naturligvis spændte, om det blev en god omstilling. Men det er gået over al forventning, siger Otterup-formand Morten Lindstrøm.

- Hvis vi rykker op, vil det stille helt andre krav til ledelsen, fordi der jo er en helt anden profilering i 2. division og langt større krav. Og det er vi nok ikke klar til. Også økonomisk stilles der større krav.

- Og vi ønsker som klub ikke at hente spillere udefra. Vores trup bygger i høj grad på tidligere Otterup-spillere, som efter at have prøvet sig af i eksempelvis Odense-klubberne har valgt at spille hos os igen, fordi de nu har stiftet familie og har fået et krævende arbejde, som har første-prioritet.

Otterup i oprykningsfare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce