Efter seks kampe i træk uden sejr skal Otterup HK til Vestjylland fredag med ny trænerduo i spidsen.

Håndbold: Efter seks nederlag i de første seks kampe i den nye sæson var det i starten af ugen slut for den nye cheftræner i Otterup HK, Søren Gottfredsen. Der blev truffet en gensidig aftale om fratrædelse.

Fredag aften skal spillerne fra Otterup HK så på deres første opgave, efter at det nye trænerteam, assistenttræner Daniel Nielsen og målmandstræner Thomas Bredahl, har overtaget ansvaret for holdet. Og det bliver en af de vanskeligere opgaver for fynboerne, der skal på en lang tur til det vestjyske for at møde Lemvig-Thyborøn Håndbold, der ligger nummer tre i rækken.

- Men jeg føler, holdet er klar. Vi har i ledelsen fået positive tilbagemeldinger fra truppen omkring de tiltag, vi har taget. På holdet er er man også klar over, at der ikke er præsteret optimalt, og der er et ønske fra spillerne om at vise, at de kan mere, end de seks kampe og nul point viser, konstaterer Otterup HK-sportschef Palle Pors.

 

Vigtigt at spille godt

Sportschefen understreger, at det ikke vil være ensbetydende med krise, hvis ikke det bliver til point hos Lemvig-Thyborøn, der er en svær modstander.

- Men parolen er, at vi skal spille godt mod de bedre hold, og hvis vi gør det mod Lemvig-Thyborøn, vil det være godkendt. Og så skal vi til at vinde over de hold, vi normalt sammenligner os med, fastslår Palle Pors.

Otterup HK har imidlertid i tidligere sæsoner ofte taget point i kampe mod på papiret stærkere modstandere.

- Fredag aften kan holdet spille frit - uden pres på spillernes skuldre - og det kan være holdets chance.

Også i sidste sæson fik Otterup HK en skidt start med to point i de første fem kampe.

Første hjemmekamp for Otterup HK med nye trænerduo ved roret bliver 5. november, hvor topholdet HEI, Skæring kommer på besøg.

 

 

  • Af: