Otterup blæst af egen bane


Otterup blæst af egen bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TÆSK: Svagt spillende Otterup-mandskab kunne intet stille op mod Helsingør

HÅNDBOLD:Det fik ikke umiddelbart den ønskede effekt for Otterup at erstatte Ole Andersen med den nye trænerduo Kristian Rasmussen og Martin Lange.

Hjemmeholdet kom ellers på banen med højt humør og masser af tænding, men det rakte desværre ikke langt mod et Helsingør-mandskab, der hurtigt viste sig at være fynboerne overlegne i alle spillets facetter.

Begge mandskaber stod solidt i defensiven, hvilket resulterede i en affære fattig på mål.

Der blev gået til stålet i en alt andet end skøn kamp, hvor de blågule fra Otterup manglede idé, aftaler og tempo i angrebet.

Alt for mange fynske bolde kom over midten og gæsterne havde derfor ingen problemer med at pille det fantasiforladte fynske spil fra hinanden.

Låste i offensiven

De store sjællændere mestrede variationens kunst til forskel fra det stereotype fynske angrebsspil, der virkede uhjælpeligt fastlåst.

Især skud fra distancen var en mangelvare denne eftermiddag i den mere end halvtomme Otterup-hal.

Kun fynboernes skarpeste våben, unge Kristian Toftegaard, havde mod til at sende enkelte missiler i retning af Helsingørs bur.

- Det er for dårligt. Ingen tør tage ansvar og skyde ude fra. Der er jo ikke andre end mig, der forsøger fra distancen. Det er for let at dæmme op for og jeg kommer til at se så dum ud, sagde modløse Toftegaard, da han kom ud fra Otterups omklædning.

- Flemming Pedersen har jo et genialt langskud, men det får vi slet ikke at se. Vi taber på et elendigt angrebsspil.

Skarp Iversen

Til hjemmeholdets forsvar skal det pointeres, at veteranen John Iversen stod en flot kamp for Helsingør.

Det ændrer dog ikke ved et helhedsindtryk af en tandløs fynsk indsats. Den nye duo på sidelinjen har ikke så lidt at tage fat på i 2005.

- Det fungerer ellers fint med den nye trænerkonstellation, men vi skal have lidt tid til at få styr på det nye koncept, hvor vi lægger langt tungere pres på modstanderne, lød vurderingen fra Kristian Toftegaard, der blev noteret for tre scoringer.

Topscorer for hjemmeholdet blev endnu en af holdets unge løver, Anders Bo Pedersen, med fem mål.

Helsingør var aldrig presset og skal Otterup tilbage på sporet i 1. division kræver det flere angrebsvariationer og et langt højere tempo.

Otterup blæst af egen bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce