Otterup HK-selvtillid: Vi kan slå alle hold i rækken

Træner Daniel Nielsen har stor tiltro til den Otterup HK-trup, som her er samlet omkring ham. Lørdag gælder det et vigtigt opgør på hjemmebane mod HØJ. Foto: Arne Rasmussen

Otterup HK-selvtillid: Vi kan slå alle hold i rækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have pelset Odder Håndbold - et at topholdene - på udebane spiller Otterup HK lørdag en afgørende kamp om at vriste sig fri af bundfeltet

Håndbold: Daniel Nielsen, der sammen med Thomas Bredahl har stået bag Otterup HK i 1. division i de 10 seneste runder, har foretaget et lille regnestykke.

Han har således gjort op, hvilken placering fynboerne ville have haft, hvis det kun havde været de 10 runder, der talte. Og resultatet: Otterup HK ville have ligget nummer tre i division og ikke - som det er realiteten for øjeblikket - nummer 10. Senest blev det til sejr på udebane over et af topholdene, Odder Håndbold.

- Holdet havde et udfald i den tabte pokalkamp mod HC Odense, men jeg har ikke set holdet spille dårligt i turneringen, mens Thomas og jeg har haft ansvaret. Som jeg ser det, kan vi slå alle hold i rækken.

Efter en skidt start på sæsonen med nederlag på stribe er realiteterne for Otterup HK imidlertid, at holdet lige nu kæmper en hård kamp for at vriste sig helt fri af bundfeltet og undgå playoff-kampe omkring nedrykning. Placeringerne som nummer 11 og 10 skal i playoff. Otterup HK med 12 point for 15 kampe ligger altså nummer 10 og lørdagens modstander på hjemmebane, HØJ, er nummer 11 med 11 point for 14 kampe.

Kamp mellem tre klubber

- Ja, det bliver en sjov - og vigtig kamp mod HØJ, som Daniel Nielsen konstaterer - og han tilføjer:

- Jeg tror, det bliver en kamp mellem HØJ, os og HEI - for øjeblikket placeret som nummer syv med 16 point for 15 kampe - om at undgå playoff-spillet.

Daniel Nielsen tror således, at både Skive fH og Team Sydhavsøerne på henholdsvis niendepladsen og ottendepladsen "nok skal få de nødvendige point til at klare sig fri".

Otterup HK's sejr i Odder kom i hus uden to centrale spillere, Mathias Hedegaard og Thomas Poulsen. Det afgøres først lørdag, om de eventuelt kommer i aktion mod HØJ.

- Men vi har under alle omstændigheder en bred og stærk trup med spillere, som med kvalitet kan gå ind og erstatte skadede spillere, fastslår Daniel Nielsen.

Otterup HK-selvtillid: Vi kan slå alle hold i rækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce