Otterup HK bød topholdet op til dans

Otterup HK - her med trænerduoen Daniel Nielsen (forrest) og Thomas Bredahl - ser med overskud frem til de sidste to kampe inden jul trods et snævert nederlag i Ringsted. Foto: Arne Rasmussen

Otterup HK bød topholdet op til dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods placering i bunden af rækken var Otterup HK tæt på at få point, da fynboerne lørdag mødte topholdet TMS Ringsted.

Håndbold: I Otterup HK ser man med selvtillid og mentalt overskud frem til holdets to næste kampe i 1. division, nemlig mod Frederikskavn FI, der ligger nummer 10 i divisionen, og sæsonens skuffelse indtil nu, Skive fH, der ligger nummer ni. De to kampe - begge på hjemmebane - spilles henholdsvis den 10. og 14. december og er de sidste inden jul.

Lørdag tabte Otterup HK godt nok 27-30 til TMS Ringsted, men sjællænderne er rækkens tophold, og fynboerne leverede en absolut godkendt præstation. De var således foran 15-12 ved pausen, og det var helt lige - 20-20 - et kvarter før tid. Først i de sidste minutter fik topholdet hevet sejren i land.

Otterup HK kæmper i bunden af rækken, og efter opgøret lød det kontant fra træner Daniel Nielsen:

- Det er mærkeligt at stå og være dybt skuffet over at have tabt til topholdet. Men sådan har jeg det altså lige nu. Det er uretfærdigt, at vi ikke fik point med hjem fra den her kamp. Vi spillede rigtig, rigtig godt.

Om baggrunden for, at det "gik galt" i de sidste minutter, lyder svaret fra Daniel Nielsen:

- Vi var ikke helt skarpe nok til sidst. Også selv om Jonas (målmand Jonas Kjærgaard, red.) kom ind og leverede et par store redninger. Vi fik smidt bolden væk og havde også en stor afbrænder. 

 

God slutspurt i generne

Efter en flyvende start med tre sejre på stribe for det nye trænerpar - ud over Daniel Nielsen er det Thomas Bredahl - har Otterup HK nu tabt sine tre seneste kampe - 22-24 til Sydhavsøerne, 21-27 til Randers HH, der jagter TMS Ringsted i toppen, og altså 27-30 til netop Ringsted.Otterup HK ligger nummer 13 og næstsidst i 1. division med seks point. Kun FIF med med tre point er dårligere. Men der er opmuntring at hente for fynboerne ved at kigge opad i rækken. HØJ på 11. pladsen - den første over nedrykningsstregen - har nemlig "kun" syv point for 11 kampe og Frederikshavn på 10. pladsen "kun" otte point.

I en lang sæson er der altså fortsat masser at spille for, og Otterup HK plejer at kunne levere en god slutspurt.

 

Otterup HK bød topholdet op til dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce