Otterup HK: Vild aften i Bavnehøj-Hallen

Otterup HK-jubel på hjemmebane. Fredag aften var der ligeså megen gul jubel - denne gang på udebane i Bavnehøj-Hallen i København. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Otterup HK: Vild aften i Bavnehøj-Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfynske håndboldspillere lukkede kun tre mål ind i de første 20 minutter af fredag aftens opgør mod Ajax og endte med at vinde 30-25 over nummer fem i rækken.

Håndbold: Otterup HK hentede fredag aften to meget vigtige point mod Ajax København på den svære udebane i Bavnehøj-Hallen. Med sejren har fynboerne nu kontakt med midterfeltet i 1. division, og - hvad der er ligeså vigtigt - Otterup-spillerne drog for København med et gigantisk mentalt boost. I øvrigt så tabte HØJ på en fredag aften, hvor alt altså gik Otterups vej.

Det var to spektakulære point, Otterup hentede hjem til Fyn. Efter 20 minutter førte fynboerne således med 13-3 - hjemmeholdet havde altså kun fået lov til at score tre gange. Ved pausen var føringen på ni mål - 17-8.

Anden halvleg fik et noget mærkværdigt forløb. Seks minutter inde i halvlegen var Otterup foran med 11 mål - 21-10 - men små 10 minutter senere var forspringet skrumpet til seks mål - til 22-16 - og cheftræner Daniel Nielsen måtte tage timeout. Fynboerne var til dels presset af et offensivt forsvar fra Ajax.

Selv om Ajax fik halet et enkelt mål mere ind på Otterup, var den fynske sejr reelt aldrig i fare i slutfasen. Fynboerne fik dukket nummer fem i divisionen - på udebane.

Otterup tabte det omvendte opgør på hjemmebane med 15-16.

Mats Gordon Krog blev den store målsluger for Otterup i Bavnehøj-Hallen med otte scoringer - heraf to på straffekast. Simon Omme nettede fem gange - heraf to gange på straffekast.

En fantastisk kamp

Holdet spillede en fantastisk kamp. Så enkelt kan det beskrives, siger Thomas Bredahl, der træner Otterup sammen med Daniel Nielsen, og Bredahl tilføjer:

- I målet stod Kristian Ruben en fantastisk kamp, og holdet spillede en drøm af et angrebsspil.

Nu holder Otterup-truppen kamppause frem til den 25. februar, hvor modstanderen på hjemmebane hedder Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det er endnu en af de store mundfulde, idet vestjyderne ligger nummer fire.

Men efter sejren over Ajax må Otterup-spillerne nærmest kunne gå på vandet, og fynboerne vandt rent faktisk det omvendte opgør med 39-35 efter trænerskifte oven på en frygtelig start på sæsonen.

Otterup HK: Vild aften i Bavnehøj-Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce