Otterup HK: Trænersituation på plads

Daniel Nielsen (tv.) og Thomas Bredahl (th.) bliver suppleret med en tredje person i det team, som skal lede Otterup HK i næste sæson. Foto: Arne Rasmussen

Otterup HK: Trænersituation på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Nielsen og Thomas Bredahl får tilknyttet en tredje person i det team, der skal lede Otterup HK i næste sæson.

Håndbold: I Otterup HK er fokus så småt allerede ved at være rettet mod sæsonen 2018/19.

Efter at klubben var uden point efter de seks første runder i indeværende sæsons 1. division har Otterup HK med et skifte til trænerteamet Daniel Nielsen og Thomas Bredahl reelt spillet sig til en garanti til en ny sæson i rækken. Kun i den teoretiske matematik kan HØJ sende fynboerne ned i feltet til playoff om nedrykning i de sidste fire runder, der resterer.

Søndag kan Otterup HK med sejr hos Team Sydhavsøerne fjerne den sidste risiko for playoff. Men det bliver ikke nogen let opgave mod divisionens nummer fire, der har en af rækkens mest levende og støttende hjemmebaner.

- Men vi er også formstærke. Hvis man ser på de sidste 10 runder er vi i top-tre i rækken, konstaterer en tilfreds Daniel Nielsen.

19. november tabte fynboerne en tæt kamp hjemme mod Team Sydhavsøerne med 22-24, og det var endog før Daniel Nielsen og Thomas Bredahl havde fået optimeret holdet.

Der er i øvrigt lagt op til, at Daniel Nielsen, Thomas Bredahl og en tredje person skal stå i spidsen for holdet i næste sæson. Som Daniel Nielsen udtrykker det:

- Der ligger i hvert fald en aftale, som kun mangler nogle underskrifter.

Årsagen til, at der kommer en tredje person ind omkring holdet er, at Thomas Bredahl, der tidligere "kun"var målmandstræner, har svært ved tidsmæssigt at påtage sig en egentlig trænerrolle.

- Spillerne er orienteret om, hvordan trænersituationen ser ud i den kommende sæson, tilføjer Daniel Nielsen.

HC Odenses oprykkere til 1. division har i øvrigt trukket netop Team Sydhavsøerne i pokalturneringens sjette runde. HC Odenses vej til sjette runde er samtidig gået over blandt andet Otterup HK.

Otterup HK: Trænersituation på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce