Oscar Wendt vil udvikle sig i større liga


Oscar Wendt vil udvikle sig i større liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns afgående venstreback Oscar Wendt ser frem til at fortsætte sin udvikling i en større liga.

FC København tog afsked med en række af profilerne, efter klubben søndag slog AaB med 2-0 i Parken i sæsonens sidste kamp. En af dem var Oscar Wendt, som ser tilbage på en håndfuld gode år i københavnerklubben.

- Det var følsomt at tage afsked. Jeg har været her i fem år, og jeg er utrolig taknemmelig og stolt over de fem år, jeg har haft i FCK.

- Jeg har oplevet så mange ting - både skuffelser, men især succeser. Og denne sæson har været over al forventning, så det har været fantastisk, siger Oscar Wendt.

Endnu vil han ikke melde noget konkret ud om sin kommende klub, men man fornemmer, at fremtiden er på plads for den svenske back.

- Der er ikke noget klart endnu. Men jeg skal i hvert fald videre. Det er bestemt, og mon ikke det kommer på plads i løbet af de næste par dage, siger han.

Oscar Wendt overtog med succes pladsen i FCK fra den tidligere danske landsholdsspiller Niclas Jensen, og siden har han været en ombejlet spiller hos interesserede klubber. Nu håber han bare at udvikle sig endnu mere.

- Jeg håber at blive en bedre fodboldspiller ved at spille i en bedre liga end Superligaen. Jeg vil gerne blive bedre og udvikle mig som spiller, fastslår Oscar Wendt.

Han tror desuden, at afløseren og landsmanden Pierre Bengtsson vil glide fint ind på holdet i næste sæson.

- Han vil klare den uden problemer. Han er en flink fyr og en god spiller, vurderer Oscar Wendt.

Oscar Wendt vil udvikle sig i større liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce