Oprykkere har travlt på kontraktmarkedet

Oprykkerne til 1. division fra HC Odense er fyldt med selvtillid for øjeblikket, og det kan i næste måned gå ud over Team Sydhavsøerne fra 1. division i sjette runde af pokalturneringen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Oprykkere har travlt på kontraktmarkedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afklaring omkring oprykning til 1. division skaber travlhed hos Odense-toppen. Klubben håber også på mere succes i pokalturneringen, efter at have trukket ustabile Team Sydhavsøerne fra 1. division i sjette runde.

Håndbold: Herrerne fra HC Odense surfer på en bølge af succes for øjeblikket.

I fredags sikrede fynboerne sig oprykning til 1. division, og den præstation blev tirsdag aften fulgt op af succes i pokalturneringens femte runde, hvor HC Odense ekspederede københavnske FIF ud af turneringen.

Næste sæson på plads i 1. division har betydet travlhed i HC Odenses top. Sportschef Sune Gren bekræfter således, at der er travlhed med at få lukket aftaler med spillere til den kommende sæson i den nye række. Det gælder både spillere fra den nuværende trup og nye spillere.

- Vi går efter at finde tre-fire nye spillere til truppen - og gerne nogle med erfaring, lyder det fra Sune Gren, der tilføjer:

- Vi har mange dygtige, unge spillere men kan godt bruge nogle spillere, der kender gamet i 1. division indgående.

Med tirsdagens sejr over FIF fra bunden af 1. division har HC Odense slået to klubber fra 1. division ud af pokalturneringen. Den første var Otterup HK.

I sjette runde får HC Odense chancen for at eliminere endnu et hold fra den række, odenseanerne skal spille i fra næste sæson, nemlig Team Sydhavsøerne. Sune Gren siger:

- Der var to muligheder for os - at få en sjov kassekamp mod for eksempel GOG eller en kamp med mere sportsligt indhold, hvor vi har en reel chance for at gå videre. Og det har vi mod Sydhavsøerne, selv om der er tale om et hold med flere kvaliteter end FIF og Otterup.

Sydhavsøerne har også i denne sæson vist svingende form.

Sune Gren forventer, at pokalkampen i Dalumhallerne spilles den 9. eller 10. april.

6. pokalrunde med de fynske hold
Sådan skal de fynske hold spille i sjette runde af pokalturneringen:

Mænd:

Ajax København (1. division)-GOG (liga) i Bavnehøjhallen.

HC Odense (2. division)-Team Sydhavsøerne (1. division) i Dalumhallerne.

SUS Nyborg (2. division)-TMS Ringsted (1. division) i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Kvinder:

Gudme HK (1. division)-Nykøbing Falster (liga) i Su'vi:t Arena.

TMS Ringsted (1. division)-Odense HC (liga) i Dansk Kabel TV Arena.

DHG Odense (2. division)-Roskilde Håndbold (1. division) i Dalumhallerne.

6. runde skal være afviklet senest 17. maj.

Jakob Larsen tilbage til Gudme

GOG skal en tur til København i sjette runde, hvor Ajax fra midten af 1. division venter.

- Hellere Ajax end Nordsjælland. Men det ville da have været sjovt at møde HC Odense - og lettere logistisk lige at køre en tur til Dalumhallerne, siger GOG-cheftræner Nicolej Krickau, der dog glæder sig til at skulle spille i de sportshistoriske omgivelser i Bavnehøjhallen.

Hos kvinderne skal Jan Pytlick & Co. fra Odense HC en tur til Ringsted, mens der bliver et meget interessant opgør mellem Gudme HK fra 1. division og Nykøbing Falsters ligatropper. Den kamp vil således sende Nykøbings cheftræner, Jakob Larsen - tidligere cheftræner for GOG's herrer - tilbage i vante omgivelser i Gudme for en kort stund.

Oprykkere har travlt på kontraktmarkedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce