Opruster: Middelfart får ekstra træner

Anders Nielsen skal deltage i trænerstaben i Middelfart én gang om ugen.
Foto: Robert Wengler/©Robert Wengler

Opruster: Middelfart får ekstra træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner Carsten Hemmingsen, der også har civilt job, aflastes en gang om ugen. Den tidligere Marienlyst-træner Anders Nielsen har sagt til at trimme spillerne.

Middelfart, der i foråret klarede sig fri af nedrykning med en imponerende aktion og har fået en stærk start på efteråret, opruster på trænersiden.

Den tidligere succestræner i Marienlyst Anders Nielsen vil én gang om ugen gå ind i trænerteamet.

- Det gør vi dels for at aflaste træner Carsten Hemmingsen, og dels for yderligere at skærpe det hele. Vi vil gerne videre i Middelfart og føler, at vi har truppen til det, siger sportschef Lars Mejnert.

Middelfarts næste match er på søndag klokken 13.00, hvor Jammerbugt gæster stadion på Adlerhusvej.

Anders Nielsen var i en lille halvt årti en stærk mand i Marienlyst-trænersædet, og førte klubben op i 1. division, inden han efter returbilletten var tæt på at føre holdet op igen.

Anders Nielsen stoppede efter foråret og har siden trænet det øverste ungdomshold i Otterup, hvor han bor, og hans søn spiller på danmarksserieholdet.

Carsten Hemmingsen, der bor i Odense med familien, har en del lærertimer i idræt på en efterskole i Nørre Aaby, og vil gerne have ekstra kræfter ind i træningen.

Middelfart har samlet flere rutinerede spillere og har ambitioner om at komme med i oprykningsslutspillet. Det vil i foråret bestå af de fire øverste hold i gruppen, der består af otte hold og rummer jyske hold, ud over Middelfart.

Opruster: Middelfart får ekstra træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce