• Lørdag kort før klokken 16 afslørede Poul Kjærgaard, chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Årets Fynske Sportnavn 2017 i forbindelse med årets fest for den fynske elitesport, Sportslørdag. Prisen gik til badminton-verdensmester Viktor Axelsen.
  • Tue Ernst Nielsen, vandskiløber fra Kerteminde, blev Årets Fynske Fund 2017.

Sport Fyns Niels Abildtrup, Leif Rasmussen, Hardy Hounsgaard og Karsten L. Sørensen tweetede live fra det store arrangement, og du kan følge de mange aktiviteter og kåringerne herunder.

  • Af:

  • Af:

  • Abildtrup_Niels_(2015)_03

    Af:

    Jeg er sportsredaktør på Sport Fyn, fælles sportsredaktion for Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Har tidligere arbejdet seks på Ekstra Bladet. Har som basis en alsidig og aktiv fortid i sportens verden, med masser af divisionskampe i badminton og en del færre i fodbold. Er født på Bornholm, men er vokset op i det nordfynske, inden jeg via sporten og Danmarks Journalisthøjskole flyttede til først Odense, siden Århus og tilbage igen, afbrudt af opholdet i København. Tør derfor påstå en vis alsidighed i baggrunden, både fra landet og fra byen. Og fra utallige rejser gennem mange år i specielt sportsjournalistik. Mener at have opbygget et habilt stort netværk i Odense og nærmeste pastorater, og såmænd både syd for Kruså, vest for Blåvand og øst for Nexø. Også inden for andre stofområder end sport. Privat er jeg bosiddende i det centrale Odense.

Mere om emnet

Se alle
Navne fra Sportslørdag

Navne fra Sportslørdag

Igen Årets Sportsnavn på Fyn: Viktor Axelsen har erobret verden

Igen Årets Sportsnavn på Fyn: Viktor Axelsen har erobret verden

Sportslørdag: 17-årig vandskiløber fra Kerteminde er Årets Fund

Sportslørdag: 17-årig vandskiløber fra Kerteminde er Årets Fund