Onyszko blev folkets mand

Arek Onyszko takkede de tusinder af fynske fans efter kampen. De havde på forhånd lavet et kæmpebanner med den polske tekst: "Serpecznie Witamy w Odense oanie Arku", hvilket ifølge vore kilder betyder noget i retning af en varm velkomst til OB's nye målmand.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Onyszko blev folkets mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STÆRK DEBUT: - Jeg skal være sweeper i OB's forsvar, forklarede polakken

FODBOLD: Der gik et gys gennem folket efter 32 minutter, da Arek Onyszko måtte helt ud af sit felt mod sidelinjen for at bremse Frank Kristensen i noget, der undervejs lignede en fifty-fifty tackling.

- Men det er meningen, at jeg skal derud. I modsætning til Viborg skal jeg agere en slags ekstra sweeper i OB, fordi vi ligger højere oppe med de fire bageste, end jeg var vant til i Viborg. Det var da vigtigt at ramme bolden i den situation, sagde Onyszko, som var blevet vist ud, hvis han var kommet for sent i tacklingen.

Folket og en særlig jury kårede Arek Onyszko som "Man of the Match".

- Jeg spiller en god kamp, og det var meget vigtigt, når nu der var så mange tilskuere.

- Når jeg råber så meget under kampen, er det for at holde mig selv i gang og holde kontakten til forsvarerne, som står længere væk end i Viborg.

- Mod Brøndby skal vi nok stå lidt mere kompakt. Der bliver ikke råd til at give friløbere væk, som den Zidan fik, mente polakken - før han kendte resultatet af Brøndby-Esbjerg.

Jacob Gregersen havde som anfører Michael Hemmingsen ind imellem sit hyr med Zidan, når han lod sig falde lidt tilbage i banen.

Imponeret over Zidan

- Han ville også komme til de chancer i Italien. Hvis ikke man får fat i ham i starten, så bliver man sat af, fordi hans tyngdepunkt er lavt og hans første berøring så skarp. Heldigvis redder Arek en eller to gange fantastisk, mente Gregersen.

- Men man skal hele tiden afveje, om man skal satse på at nå bolden eller holde afstand, fordi han jo ryger langt væk, hvis man kommer for sent i tacklingen, mente Gaxe.

- Det går nok mere ud på at neutralisere resten af holdet ved siden af Zidan. Men vi er meget skarpe i dag på vore chancer, mente Gaxe.

Thomas Lindrup var også vildt imponeret.

- Som jeg tidligere har sagt - han er noget af det bedste, jeg har set i Superligaen, mens jeg har spillet. Når han har driblet uden om spiller nummer otte, skal han måske overveje at spille en bedre placeret. Gjorde han det, ville han næppe spille ret længe i Midtjylland, sagde Lindrup.

Onyszko blev folkets mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce