Onyszko: Jeg er chef i mit eget liv

Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Onyszko: Jeg er chef i mit eget liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arek Onyszko er træt af dem, der "har ondt i røven af og er misundelige over, at fodboldspillere tjener gode penge og kører i store biler". - Jeg kan ikke forsvare mig, hvis jeg går i byen og nogen sparker på mig eller spytter.

Fodbold: Selv om datoen den 24. juni rumsterer et eller andet sted i polakkens baghoved, så mener Arek Onyszko selv, at han er en glad mand for tiden.

Han har fortrængt, at han på den dato skal i retten tiltalt for vold mod sin tidligere kone.

- Jeg er en rigtig glad mand og ser mange ting anderledes nu. Både min psykolog og min nye kæreste har hjulpet mig, og jeg har lært meget, men det kan godt være, at jeg begynder at spekulere den sidste uge op til retssagen, siger Onyszko til Stiftstidende efter den sidste træning søndag formiddag.

- Det er sagt og skrevet, at I fodboldspillere skal være rollemodeller. I skal opføre jer ordentligt både på og uden for banen. Hvad mener du?

- Jeg ved det ikke rigtigt. Vi er også mennesker, og jeg kan ikke tænke fodbold 24 timer i døgnet. Hvis jeg går i byen, og nogen sparker på mig eller spytter, så kan jeg ikke forsvare mig, fordi jeg er kendt.

- Der er mange, som har ondt i røven over, at vi som fodboldspillere tjener gode penge og kører i store biler. Men det er jo ikke forbudt for dem selv at spille fodbold, siger polakken en kende indigneret.

- Ja, jeg skal passe mit arbejde og koncentrere mig, men har behov for at gå i byen og få en øl eller en drink. Jeg kan ikke sidde alene hjemme, og når vi har friweekend, går jeg i byen. Men aldrig dagen før en kamp, og jeg har altid været klar inde på banen.
Arek Onyszko har holdt buret rent de sidste fire kampe.
Arek Onyszko har holdt buret rent de sidste fire kampe.
Foto: Jørgen Hansen

- Jeg er en god mand

- Der er nogen, der mener, at du ikke burde spille for OB nu med den sag på halsen ...

- Hvad nu, hvis jeg ikke bliver dømt, får jeg så en undskyldning fra de mennesker? De, der mener, at jeg ikke skal spille, kender mig ikke som person. Jeg er en god mand og ikke psykopat. Men der er mange, der elsker at snakke om det, men det er mig, der bestemmer. Jeg er chef for mig selv. Jeg lever mit liv og ikke deres liv, fastslår Onyszko.

Han har brug for al koncentration igen i aften selv efter at have "spillet til nul" i de seneste fire kampe.

- Vi skal vinde alle kampe for at blive mestre. Vi har svære kampe som i aften, som i Randers, i SønderjyskE og mod Horsens. De to sidste vil slås mod nedrykning. Og vi skal vinde over FCK hjemme.

- Men hele holdet har stor selvtillid for tiden, og vi er godt organiseret og meget forberedt.

- Men nu spiller I uden Anders Møller Christensen...

- Vi havde en lille misforståelse, Anders og jeg, da vi før jul tabte oppe i Århus til AGF, men ellers har Anders og jeg gode aftaler, og han har reddet mig mange gange. Men Chris Sørensen har da af og til spillet i midterforsvaret og har rutinen, mener Arek Onyszko.

- Men det bliver svært, for AGF har vundet tre kampe i træk og har "spillet til nul" i alle tre.
Fakta
- Hvad nu, hvis jeg ikke bliver dømt, får jeg så en undskyldning fra de mennesker? De, der mener, at jeg ikke skal spille, kender mig ikke som person. Jeg er en god mand og ikke psykopat.
Foto: Jørgen Hansen

- Alle tager ansvar nu

- Savner I alligevel ikke Djiby Fall?

- Ved du, hvad? Vi har glemt ham. Vi spiller bedre fodbold, end da vi meget primitivt bare spillede bolden op til ham. Det var for nemt for os bare at høvle den op til ham. Fall gjorde det godt hos os, men alle tager ansvar hos os nu. Vi spiller fodbold, og det er dejligt, siger Onyszko, mens kvinde-løbet passerer forbi mellem bane 1 og 2 i Ådalen.

Onyszko: Jeg er chef i mit eget liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce