Onsdag aften: Ingen håndsrækninger til GOG

GOG møder torsdag aften TTH Holstebro. Fynboerne på andenpladsen i grundspillet jagter to point, der vil reducere afstanden til topholdet Skjern til et enkelt point og atter give GOG fire point ned til BSV på tredjepladsen. Foto: Morten Stricker

Onsdag aften: Ingen håndsrækninger til GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Skjern Håndbold og BSV fik to point i grundspillets topkamp, hvor GOG torsdag møder TTH Holstebro i Gudme.

GOG har fem kampe tilbage i ligaens grundspil. På en aktuel andenplads ligger fynboerne til at få maksimumpoint - to - med til forårets slutspil.

Også førstepladsen giver to point med til slutspillet - sammen med en plads i Champions League samt hjemmebanefordel i semifinale og finale. Og i GOG har man ikke opgivet troen på en mulig førsteplads.

Men onsdag aften var der ingen håndsrækninger til GOG i kampen i toppen af grundspillet.

Skjern Håndbold vandt 32-29 ude over Nordsjælland Håndbold og er med en kamp mere end GOG tre point foran fynboerne. BSV på tredjepladsen vandt 30-27 hjemme over Ribe-Esbjerg og er med en kamp mere end GOG to point efter fynboerne.

GOG møder torsdag kl. 20.30 TTH Holstebro, der aktuelt ligger på fjerdepladsen med 27 point.

Meget skal imidlertid gå galt for GOG for at klubben fra Sydfyn mister andenpladsen.

Fynboerne er bedre end BSV i det indbyrdes regnskab, og i restprogrammet i grundspillet mangler GOG økonomisk og spiller-mæssigt knækkede HC Midtjylland, der onsdag aften tabte hele 24-37 til KIF Kolding København, samt grundspillets absolutte bundhold, TM Tønder Håndbold. GOG's to sidste modstandere i grundspillet er Århus Håndbold og Aalborg Håndbold.

Onsdag aften slog Skanderborg Håndbold på udebane Århus Håndbold med hele 30-24. Sejren betyder sandsynligvis, at GOG-cheftræner Nicolej Krickaus gamle klub endnu engang klarer frisag og undgår nedrykning. Skanderborg har nu fem point ned til TM Tønder Håndbold.

Onsdag aften: Ingen håndsrækninger til GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce