Olsen takker Grønkjær: Afgørende for mig


Olsen takker Grønkjær: Afgørende for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Morten Olsen mener, at Jesper Grønkjær var afgørende for hans spillesystem i begyndelsen.

Landstræner Morten Olsen melder sig i køen af rosende afskedstaler, efter Jesper Grønkjær torsdag meddelte, at han stopper karrieren i FC København ved slutningen af denne sæson.

- Da vi begyndte at spille med fløje i 2000, kunne vi spille sådan, blandt andet fordi vi havde Grønkjær. Han var meget afgørende, siger Morten Olsen til DR Sporten.

Den danske landstræner hentede Jesper Grønkjær til Ajax i 1998, hvor Morten Olsen på det tidspunkt var træner.

Derfor havde Olsen rigtig godt kendskab til Jesper Grønkjærs kvaliteter, da de to begyndte at arbejde sammen på landsholdet to år senere.

- Allerede som ung spiller, da jeg hentede ham til Ajax, viste han sine kvaliteter, sin driblekunst, som en udfordrende spiller, der altid kunne komme forbi en mand, fortæller Morten Olsen.

Springet fra AaB til den hollandske topklub var det første store skridt for Jesper Grønkjær, som kom til Chelsea to år senere.

Siden har den danske kantspiller været forbi både Birmingham, Atlético Madrid og Stuttgart, inden han kom til FC København i 2006.

- Han har været en stor spiller fra slutningen af 90'erne til efter VM sidste år.

- Han har været med til tre slutrunder - heraf to VM - og det er der ikke mange spillere, der har opnået, siger Morten Olsen, som er imponeret over, at Grønkjær har holdt formen, efter han vendte hjem til FCK:

- Efter Ajax og Chelsea er han vendt hjem og har ydet det samme. Det er der mange, der har haft svært ved at leve op til. Det må man tage hatten af for. Han har været profilen i vores Superliga, siger Olsen.

Olsen takker Grønkjær: Afgørende for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce