Olsen klagede over tempoet


Olsen klagede over tempoet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner var nervøs for at det ville ende 0-0

FODBOLD: Mens SønderjyskEs træner Carsten Broe guffede småkager i sig i presserummet, var Lars Olsen meget tilfreds med resultatet, men ikke helt med spillet.

- Vi havde svært ved at få spillet til at flyde, og det var til dels også SønderjyskEs fortjeneste. Først det sidste kvarter kom der mere plads til begge hold, og der smed vi først tøjlerne, tilføjede OB-træneren.

- Men jeg bemærkede, at vi blev farlige hver gang, vi havde dødbolde i deres felt, og det er også det, der afgør kampen, mente Lars Olsen.

- Men jeg må indrømme, at jeg undervejs tænkte, at det var en af de dage, som endte, uden at vi ville score. Der var ikke nok tempo på, og langt hen ad vejen tabte vi også nærkampe til gæsterne. Vi ville gerne spille på siderne af deres forsvar, men så skal boldene også spilles derned, konkluderede OB-træneren.

Han ville ikke hæfte sig ved, at fynboerne nu er 11 point foran de danske mestre fra AaB.

- Det interesserer jeg mig ikke for. Hvis vi vinder resten af kampene, så er jeg tilfreds, bemærkede Olsen.

Sønderjydernes træner Carsten Broe: - Vi mangler lidt til sidst. Jeg tror, at vi irriterede OB'erne med meget, men ja, vi ville gerne have, at Djiby Fall løb ud på kanterne, så var han da væk fra vores felt, tilføjede Broe, der ikke var tilfreds.

- Nej, for helvede, vi tabte 2-0, sagde han.

Olsen klagede over tempoet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce