Olsen irriteret over skaderne


Olsen irriteret over skaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldlandstræner Morten Olsen er frustreret over de mange skader, som har ramt holdet på det seneste. Mod Polen handler det om at finde nye nødløsninger.

Det er ikke nemt at være Morten Olsen i disse dage. Skaderne vælter ned over fodboldlandsholdet, og i søndagens venskabskamp mod Polen betyder det blandt andet, at anfører Jon Dahl Tomasson ikke er med.

- Det er usædvanligt at have så mange spillere ude. Vi må stille med det hold, der hænger sammen. Det handler ikke så meget om dem, der ikke har fået meget spilletid. Det handler om dem, som passer sammen, sagde landstræneren inden fredagens aftenstræning i polske Katowice.

Leon Andreasen har sammen Tomasson også forladt landsholdslejren med en fiberskade. Olsen har derfor været nede på U/21-landsholdet og hentet Magnus Troest fra FC Midtjylland som erstatning for Andreasen. Der var ifølge Olsen ikke mange andre muligheder fra SAS Ligaen.

- Michael Gravgaard er skadet og resten er udlændinge, lød det fra Olsen om midterforsvars-alternativerne.

Målmand Thomas Sørensen, der missede torsdagens kamp mod Holland, har stadig problemer med ryggen, men han mærker fremskridt. Brøndbys Stephan Andersen er blevet kaldt ind på gardering.

Olsen irriteret over skaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce