At Morten Olsens landstrænerfremtid er afklaret inden sommerens VM-slutrunde, gavner det danske fodboldlandsholds VM-chancer, mener Martin Jørgensen.
Fodboldlandstræner Morten Olsens kontraktforlængelse med to år har gavnet Danmarks VM-chancer ved sommerens slutrunde i Sydafrika.

Det mener landsholdsveteranen Martin Jørgensen.

- Det er godt at få afklaret Mortens fremtid inden sommerens VM-slutrunde. Så kommer der noget ro på, og jeg ser også positivt på, at han fortsætter efter VM, så vi ikke skal bruge tid og kræfter på, hvem der skulle fortsætte efter VM, siger Fiorentina-spilleren.

- Det er heller ikke altid det aller bedste, når man ved, at en træner er på vej væk inden en slutrunde, så jeg er glad for, at han bliver, siger midtbanespilleren.

Martin Jørgensen påpeger også, at Morten Olsens forlængelse er et oplagt valg.

- Det er svært at få øje på afløseren lige nu, og der har heller ikke stået en mand med et kæmpe skilt, hvor der stod "Jeg er klar til at være landstræner", så derfor synes jeg, at Morten stadig er den bedste mand til posten, lyder det fra Martin Jørgensen.

Morten Olsens kontraktforlængelse med to år betyder, at han skal være landstræner frem til sommeren 2012, hvor der spilles EM i Polen og Ukraine. Morten Olsen har haft landstrænerposten i Danmark siden sommeren 2000.

Mere om emnet

Se alle
To år mere med Olsen godt nyt for spillere

To år mere med Olsen godt nyt for spillere

Morten Olsens kontrakt uden klausul

Simon Kjær: Olsen skaber vindermentalitet