"Ole Spion" er nu ansat på fuld tid som scout i OB

FODBOLD: Ole Nielsen, der går under kælenavnet "Ole Spion", bliver nu ansat på fuld tid i OB som chefscout efter at have lagt en del af sine kræfter som spejder for den måske kommende engelske mesterklub Leicester City.

Ole Nielsen vil stadig være tilknyttet Leicester, men langt de fleste af hans timer vil blive beslaglagt af forsøget på at finde egnede spillere til OB.

- For mit vedkommende bliver den største og vigtigste ændring, at jeg får mere tid til arbejdet, og at jeg får et større ansvar. Vi skal have skabt en bedre struktur, og vi skal endnu mere i dybden med de henvendelser og muligheder, der byder sig for OB, siger Ole Nielsen til ob.dk.

. Man kan se meget på statistikker og CV’er, men det er vigtigere at se spillerne i aktion, så vi bliver endnu bedre til at sikre, at vi træffer de rigtige beslutninger, når vi vender tommelfingeren opad eller nedad. Her handler det også om spillernes væremåde, attitude, måder at håndtere medgang og modgang, og om vi fornemmer, at de vil passe ind i hverdagen hos os, siger Ole Nielsen til klubbens website.'

Ole Nielsen blev i sin tid opfundet af træner Viggo Jensen, da han var cheftræner i Silkeborg. Viggo Jensen blev forbløffet over Ole Nielsens brugbare evner til at kortlægge modstandere og spillere lige fra Haparanda til Haarby.

Ole Nielsens egen karriere sluttede allerede som 15-årig. Årsagen var et dårligt knæ.

  • fyens.dk