Olaf Eller stopper som ishockeytræner i Esbjerg


Olaf Eller stopper som ishockeytræner i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjergs ishockeyherrer har ikke kunnet nå til enighed med cheftræner Olaf Eller om at videreføre samarbejdet.

Esbjergs ishockeyhold skal på jagt efter en ny cheftræner.

Esbjerg-ledelsen har ikke kunnet nå til enighed med klubbens nuværende træner Olaf Eller om betingelserne for at videreføre samarbejdet, fortæller bestyrelsesformand i Esbjerg, Christian Rølmer Christensen, i en pressemeddelelse.

- I modsætning til tidligere ønsker vi i det nye regi at ansætte en cheftræner på fuld tid, så han kan fokusere fuldt ud på at opbygge og lede det mandskab, der skal skabe en ny storhedstid for ishockeysporten i Esbjerg.

- Olaf Eller ønsker ikke at opgive sit lærerjob ved siden af trænerposten, og på den baggrund har vi ikke kunnet nå til enighed om et samarbejde, siger Christian Rølmer Christensen.

Formanden anerkender den indsats, Olaf Eller har udført for ishockeyen i Esbjerg. Perioden har budt på både op- og nedture, og Olaf Eller har stået vagt om sine spillere, uanset hvordan resultaterne har været.

- Jeg har haft en fantastisk god tid i Esbjerg, og alligevel bliver overskriften "Lige ved og næsten", siger Olaf Eller.

I denne sæson blev endestationen et stærkt Sønderjyske-hold, som vandt kvartfinaleserien mod Esbjerg med 4-2 i kampe.

- I den seneste sæson fik vi en rigtig dårlig start, men holdet formåede at rejse sig efter jul med 36 point i 16 kampe, som gav løfter om mere end en tabt kvartfinaleserie med 4-2 mod Sønderjyske.

- Vi fik vist, at når resultaterne er der, så er ishockeyinteressen til stede i Esbjerg, og byens ishockeyhold er kommet et stort skridt nærmere at blive et vinderhold i fremtiden, siger Olaf Eller.

Den afgående Esbjerg-træner fortsætter i lærerjobbet i Dragør og er åben for nye udfordringer i ishockeyverdenen.

Olaf Eller stopper som ishockeytræner i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce