Og så var der is til alle...


Og så var der is til alle...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPEEDWAY: Der blev tændt et håb for Fjelsted Speedway i går.

Efter en forårssæson med kun en enkelt sejr i ni matcher, lykkedes det således i aftes Fjelsted at hente sæsonens anden sejr - i efterårs-sæsonåbningen mod Outrup på udebane.

Den fynske sejr blev så overbevisende som 52-34, efter at Fjelsted havde ført gennem hele matchen. Fjelsted-kaptajn Hans Andersen førte an i de fynske løjer med fire heatsejre og to taktiske andenpladser, hvor andre Fjelsted-kørere kom til i front. Men også unge Rene Bach gjorde det særdeles godt med hjemkørte 14 point.

- Jeg er stolt af holdet. Det kom ud til matchen med masser af gå-på-mod og med en flot indstilling... Jeg tror, at kørerne har haft godt af sommerpausen - de har fået det dårlige forår på afstand, lød det fra en glad og ikke mindst lettet Fjelsted-formand Annette Vesterskov efter sejren i det jyske.

Formanden uddelte i glæde is til alle på og omkring holdet efter sejren.

Spøgelset på afstand

Holdleder Jens Gade har fået støtte i ryttergården af Jan Rasmussen fra Fredericia, der er i tæt kontakt med kørerne - en ordning, der tilsyneladende fungerer fint.

Der resterer nu fire matcher i denne sæson for Fjelsted - heraf tre på hjemmebane. Næste match er mod netop Outrup hjemme - på onsdag. Hvis det lykkes Fjelsted at snuppe endnu en sejr, vil nedrykningsspøgelset næsten være forsvundet.

Ud over Outrup skal Fjelsted i den resterende del af sæsonen møde Holstebro og Holsted på hjemmebane - og Brovst på udebane.

Og så var der is til alle...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce