Offsidemål på storskærm irriterer Ståle Solbakken

FC København kom foran 1-0 på et offsidemål, men Dame N'Doye scorede igen og sendte københavnerne videre med en samlet 4-2-sejr.

Offsidemål på storskærm irriterer Ståle Solbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ståle Solbakken kalder det "meget dumt", at et offsidemål blev vist på storskærm i kampen mod CSKA Sofia.

FC København-manager Ståle Solbakken er mildest talt utilfreds med, at holdets mål til 1-0 mod CSKA Sofia blev gengivet på Telia Parkens storskærm.

Dame N'Doye bragte københavnerne foran i opgøret i Europa League-kvalifikationen, men tv-billederne viste, at angriberen stod i offsideposition.

Alligevel blev episoden gengivet på storskærmen, hvorefter bulgarerne brokkede sig højlydt over dommerens godkendelse af målet.

- Det var meget dumt af vores folk i tårnet at bringe de billeder. I hvert før kampen var blevet sat i gang igen, siger Solbakken til Ekstra Bladet.

- Det var et decideret selvmål, og fodboldforståelsen må op hos dem, der sidder der. Det var mangel på format, lyder det fra nordmanden.

Scoringen var en af to fra N'Doyes side. Den formstærke angriber steg til vejrs i anden halvleg og pandede bolden i mål til 2-1, der endegyldigt sikrede FCK avancement til den afgørende playoffrunde.

Efter scoringen gjaldt det om at lukke gæsterne ned, forklarer N'Doye.

- Det var en god kamp af os, og efter at vi kom på 2-1, kontrollerede vi den resten af vejen hjem, siger N'Doye til FCK's hjemmeside.

- Vi førte jo 2-1 fra den første kamp, så vi vidste, at vi skulle tage det stille og roligt, følge vores gameplan, og gjorde vi det, ville vi også ende med at gå videre.

FCK gik videre med samlet 4-2 over to opgør. I næste runde, der er sidste og afgørende runde duel om en plads i Europa League-gruppespillet, venter italienske Atalanta.

Serie A-holdet vandt torsdag aften 2-0 over Hapoel Haifa fra Israel og blev klar til mødet med FCK med samlet 6-1.

Den tidligere FCK-angriber Andreas Cornelius viste, at han er ved at finde målformen ved at score Atalantas sidste mål i tillægstiden.

Offsidemål på storskærm irriterer Ståle Solbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce