Officielt: TPI-angriber til AC Horsens

Mathias Kristensen (tv.) har sagt sit job op og starter efter nytår som professionel fodboldspiller i AC Horsens. Foto: Robert Wengler

Officielt: TPI-angriber til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias Kristensen har nu skrevet under på kontrakt med Superliga-klubben AC Horsens frem til sommer.

FODBOLD: AC Horsens har som ventet skrevet kontrakt med Tarup/Paarup-angriberen Mathias Kristensen.

Allerede i sidste uge afslørede Sport Fyn, at den høje angriber var tæt på at skrive kontrakt med Horsens og nu er det så officielt.

Det er tredje gang, at AC Horsens henter en spiller fra danmarksserien inden for det seneste års tid, og 24-årige Mathias Kristensen har med 58 mål på to en halv sæson vist sig som en særdeles målfarlig herre.
Den 201 centimeter høje angriber møder ind til træning sammen med resten af truppen onsdag den 10. januar.

- Vi er glade for, at vi igen har fundet en spændende og interessant spiller fra en af de lavere danske rækker. Mathias Kristensen har scoret et hav af mål de seneste sæsoner, og han er en dygtig fodboldspiller med et fantastisk spark og en rigtig god fysik. Han skal selvfølgelig vænne sig til fodbold på et højere niveau, men vi tror på, at vi på sigt kan udvikle ham til at blive superligaspiller, siger manager Bo Henriksen.

I efteråret nettede Mathias Kristensen 19 gange for Tarup/Paarup i 14 kampe, og han ser frem til at prøve kræfter med Superligaen.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg ville blive kontaktet af en superligaklub, men det har været en fed proces, hvor jeg er blevet guidet godt af Bo Henriksen. Jeg har sagt mit job op og er superspændt på at komme i gang. Jeg skal spille mig i bedre form og vænne mig til tingene, men jeg tror også på, at jeg kan gøre mig gældende i Superligaen, hvis jeg kommer i endnu bedre form, siger Mathias Kristensen.

TPI's sportschef Jesper Rasmussen er glad på angriberens vegne.

- Tillykke til Mathias Kristensen. Vi er stolte i TPI over at Mathias har taget det store skridt til Superligaen. Men vi må ikke glemme at det store forarbejde er gjort i Glamsbjerg. Endnu engang tillykke, og held og lykke, skriver han på Facebook.

Officielt: TPI-angriber til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce