Officielt: Joachim Löw er tysk landstræner til 2016

Joachim Löw behøver ikke længere se betænkelig ud. Han er tysk landstræner også de næste to år.
Foto: Gero Breloer/AP/POLFOTO

Officielt: Joachim Löw er tysk landstræner til 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyskerne havde succes i VM-kvalifikationen, og nu har landstræneren forlænget sin kontrakt.

Den succesrige træner Joachim Löw fortsætter som tysk fodboldlandstræner i yderligere to år, så kontrakten nu løber til og med EM i Frankrig i 2016.

På fredagens pressemøde i Frankfurt bekræftede præsidenten i det tyske fodboldforbund (DFB), Wolfgang Niersbach, at kontrakten er blevet underskrevet fredag morgen.

- Vi skrev under på kontrakterne i morges. Det er et tydeligt signal fra DFB om, at vi ønsker at fortsætte samarbejdet, siger Niersbach ifølge nyhedsbureauet dpa.

53-årige Löw har stået i spidsen for Tyskland siden 2006, efter at han havde været assistent for den tidligere landstræner, Jürgen Klinsmann, fra 2004 til 2006.

- Vi vil gå de næste måneder i møde med stor motivation og passion. Holdet er ikke færdigudviklet endnu. Vi vil have maksimal succes og opnå fantastiske ting, siger Löw.

Under Löw blev Tyskland nummer to ved EM i 2008 og nummer tre ved VM i 2010. Ved sidste års EM blev tyskerne slået ud i semifinalen.

Tyskland kvalificerede sig til VM-slutrunden i Brasilien næste år ved at gå ubesejret igennem VM-kvalifikationen.

- Vi er overbeviste om, at vi vil spille en meget god VM-slutrunde. Vi har et fantastisk hold, og vi vil forberede os godt, forsikrer Löw.

Den tyske landstræner fortalte også, at han ville træde tilbage, hvis tyskerne må forlade VM uden en eneste sejr i VM-gruppespillet.

Men hverken Löw eller Niersbach vil bekræfte tyske mediers påstande om, at der i den ny kontrakt er en klausul, som gør, at parterne med kort varsel kan opsige samarbejdet.

Officielt: Joachim Löw er tysk landstræner til 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce