Officielt: Jakob Michelsen er fortid i Hammarby

Jakob Michelsen fik blot et år i spidsen for Hammarby. Torsdag blev han fyret i klubben.

Officielt: Jakob Michelsen er fortid i Hammarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den svenske fodboldklub Hammarby bekræfter, at man har fyret den danske træner Jakob Michelsen.

Den svenske fodboldklub Hammarby har fyret den danske fodboldtræner Jakob Michelsen, bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Allerede onsdag forlød det i diverse medier, at danskeren havde fået sparket, men først torsdag har klubben på sin hjemmeside bekræftet fyringen.

- Hammarby Fotboll har besluttet at ophæve kontrakten med Jakob Michelsen, hvilket betyder, at han stopper som cheftræner med omgående virkning, skriver klubben.

Jakob Michelsen havde to år tilbage af sin kontrakt med den svenske klub, og han er ærgerlig over ikke at få lov til at arbejde videre med truppen.

- Jeg har haft et godt år i Stockholm foran Nordens største og bedste publikum, siger Michelsen til bold.dk.

- Jeg blev ansat på en treårig kontrakt, hvor det første år skulle bruges til at bygge op, så jeg er selvfølgelig træt af, at jeg ikke skal være en del af klubben i 2018, for jeg er sikker på, der venter en god sæson.

Rygterne gik på, at den danske træner og klubbens sportschef, Jesper Jansson, ikke kunne finde fælles fodslag omkring retningen for holdet.

Sportschefen bekræfter, at de to ikke var enige i, hvordan tingene skulle gøres.

Jansson blev ansat efter Michelsen i klubben og havde derfor ikke indflydelse på ansættelsen af den danske træner.

- Det er altid trist, når man skal træffe den slags beslutninger. Men vi føler os helt sikre, og vi er overbeviste om, at dette er den rigtige vej at gå for Hammarby, siger Jesper Jansson til klubbens hjemmeside.

- I de diskussioner, vi har haft internt for nylig, har vi helt klart følt, at vi ikke har samme syn som Jakob omkring, hvordan vi vil udvikle holdet, truppen og vores spil.

Jakob Michelsen blev ansat i klubben på en treårig aftale for et år siden efter en succesfuld tid i spidsen for Sønderjyske, som kulminerede med DM-sølv og en tur i europæisk fodbold.

Hammarby blev nummer ni i 2017-sæsonen af Allsvenskan. Det var klubbens bedste placering i ni år.

Officielt: Jakob Michelsen er fortid i Hammarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce