FC København bekræfter på sin hjemmeside, at klubben henter Rasmus Falk til sommer. Den fynske spiller har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2020.

Rygterne har svirret, og nu er det officielt: FC København bliver Rasmus Falks nye klub, når han forlader OB til sommer. Det skriver hovedstadsklubben på sin hjemmeside.

- Rasmus er en spiller, som vi er meget glade for bliver FCK-spiller til sommer, men af respekt for ham og hans nuværende klub, OB, så vil vi vente med at kommentere yderligere på hans kommende skifte, indtil det sker, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Den fynske spiller udtaler, at FCK var den bedste mulighed:

- Jeg har overvejet mine muligheder meget grundigt, og det her var klart den bedste mulighed samlet set. Nu vil jeg bruge al min energi og fokus på at give alt, hvad jeg har for OB i resten af min tid der, for det er vigtigt for mig at slutte godt af efter mange gode år i klubben, siger Rasmus Falk til FCK's hjemmeside.

Aftalen mellem parterne er, at Rasmus Falk spiller resten af denne sæson for OB, før han tiltræder i FCK efter sommerferien.

Hør Falk forklare afsked med OB

I går talte vi med Rasmus Falk om, hvorfor han har valgt at forlade OB. Se interviewet herunder.

Mere om emnet

Se alle
1
Rasmus Falk: Tendenser til mere i OB i år

Rasmus Falk: Tendenser til mere i OB i år

Solbakken godkender truppen efter januars svingdør

1
Falks afløser fundet?: Mohammed Fellah rygtes på vej til OB

Falks afløser fundet?: Mohammed Fellah rygtes på vej til OB