Ørnstedt jagter fem ugers form


Ørnstedt jagter fem ugers form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise Ørnstedt har i fem uger været ude af vandet - på grund af en lungebetændelse.

Det kan blive dyrt i forhold til OL i Athen, men Ørnstedt var dog stadig hurtig nok til at vinde 200 meter ryg ved kortbane-DM i Århus.

- Når man nu skal være syg så længe, så er det jo bedst, at det er så tidligt på året. Louise kan godt indhente det forsømte, sagde STO 95-lederen Morten Fruelund i aftes.

- Og så er det sådan, at nervebanerne vænner sig fra svømmebevægelserne i de fem uger, og derfor er der mulighed for at indøve nye teknikker, når hun nu starter igen, så det kan måske endda være en fordel, filosoferede Fruelund.

Det blev en flot aften i Århus for STO 95, der er en overbygning af tre traditionsrige Odense-klubber, Frem, OSK og OSLF.

Alle STO 95-svømmerne var nedtrappede til stævnet, fordi det er højdepunktet for de fleste, og det vil sige på nu-dansk, at kroppen fik lov til at regenere efter den hårde træning.

Svend Erik Andersen vandt sølv i 200 meter ryg i ny personlig rekord, og i 200 meter medley fik han bronze. En flot præstation.

I 800 meter fri kunne Daniel Jakobsen køre en bronzemedalje hjem.

- Daniel vidste, at han ikke kunne følge de to første, og kørte fornuftigt tredjepladsen hjem, sagde Fruelund.

I50 meter fri debuterede den 16-årige Mette Aagaard, og hun fik den 12. bedste tid og en ny personlig rekord.

Daniel Jakobsen kvalificerede sig overraskende i bed-ste tid til finalen i 100 meter bryst.

- Det var flot, men sandt at sige holdt favoritten Jacob Carstensen lidt igen, og normalt er han et par sekunder bedre end Daniel, så en bronze til Jakob fredag vil være fint, sagde Fruelund.

Rikke Møller Pedersen og Britt Christensen kvalificerede sig begge til finalen i 100 meter brystsvømning, og efter sidste års bronze og fjerdeplads er de selvsagt gode bud på en plads på skamlen.

Den anden svømmer ud over Ørnstedt - som ikke er nedtrappet i Århus - er Kasper Linddal.

- Han skal i næste uge forsøge at kvalificere sig til EM for juniorer i 4 x 200 fri, men det skal siges, at der er hårde odds, sagde Fruelund på førstedagen af en meget lang weekend i Århus.

Ørnstedt jagter fem ugers form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce