Øland er ikke bitter over tidligere Brøndby-ledelse

Spillerforeningens direktør Mads Øland og Brøndby IFs bestyrelsesformand Aldo Petersen, tirsdag på Brøndby Stadion under deres fælles pressemøde.
Foto: Jan Unger/POLFOTO

Øland er ikke bitter over tidligere Brøndby-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om bølgerne er gået højt i feriepengesagen mellem Spillerforeningen og Brøndby, er der intet gammelt nag.

Der skulle næsten gå 13 måneder, før Fodboldens Voldgiftsret afsagde kendelse i den såkaldte feriepengesag mod Brøndby IF, og indtil de sidste millioner rullede ind på Spillerforeningens konto.

Det skyldes ikke mindst en økonomisk presset Brøndby-ledelse, der sidste vinter længe strittede imod og nægtede at lade de tre prøvesager danne præcedens for de øvrige 91 sager.

Men Spillerforeningens direktør Mads Øland bærer ikke nag over for den Brøndby-bestyrelse, der blev skiftet ud efter aktieemissionen i foråret.

- Jeg vil ikke tale længe om det, der er sket, men vil hellere kigge fremad.

- Der er jo stor forskel på de vilkår, den nuværende ledelse har, og så de vilkår, den gamle ledelse havde at arbejde med.

- Det er væsentligt forskellige situationer, og det har jeg forståelse for, siger Øland med henvisning til, at Brøndby dengang reelt ikke havde penge til at betale det, man skyldte.

Øland betegner forhandlingsforløbet med den nye ledelse som meget positivt, og når der alligevel skulle gå nogle måneder fra den nye bestyrelses tiltræden, indtil man havde en aftale, har det udelukkende været et spørgsmål om teknik.

- Det er voldsomt komplicerede ting, som man ikke lige laver over en eftermiddag. Der er mange teknikere, der skal ind over sådan en aftale, siger Mads Øland.

Undervejs i forhandlingerne anklagede Spillerforeningen den gamle ledelse for at have foretaget organisationsfjendtlige handlinger ved at prøve at påvirke spillerne til at gå imod deres fagforening.

Den sag er dog trukket tilbage med indgåelsen af forliget i feriepengesagen.

Øland er ikke bitter over tidligere Brøndby-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce