ØB opruster på Arkonavej


ØB opruster på Arkonavej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Østre Boldklub overvintrer midt i serie 1, kreds 2, men når forårskampene begynder, kan de andre hold godt begynde at ryste i bukserne, for klubben på Arkonavej i Odense bruger vinteren til en markant oprustning.

Træner Morten Rasmussen, med prof-fortid i OB og Duisburg og nedtrapning i Otterup, kender spillerne på Nordfyn godt, og nu er Brian Frank Hansen, Otterups divisionsanfører og midterforsvarer, sammen med en anden defensivspiller, Mads Halskov, draget til Påskeløkkekvarteret.

De tidligere Marienlyst-spillere Kevin Nielsen og Thomas Skov er sammen med Kasper Bærentsen, aggresiv boksangriber sidste år i B1913, til prøvetræning i Østre Boldklub.

- Kasper Bærentsen er måske manden, vi har savnet til at supplere Rune Fahnø i angrebet, vurderer Morten Rasmussen, der også får skærpet konkurrencen i målet med tilgang af Rasmus Findsen, der var skadet sidste efterår, men skulle blive klar til at presse Kenneth Nørregård.

Endelig lurer Mark Williams på et comeback. Den tidligere Næsby- og Otterupspiller har snart været skadet i et år, men forsøger nu igen at komme oven på.

-Tilgangen hæver niveauet og vi har fået forbedret træningskulturen. Kunsten bliver at indrullere de nye, samtidig med at vi stadig bygger på den særlige ØB-kultur, siger Morten Rasmussen, der er på Arkonavej-kontrakt frem til sommeren, men regner med i hvert fald i et år mere at styre tropperne på banen.

-I øjeblikket bliver det kun til træning i Abildgårdshallen og noget svømmetræning, siger Morten Rasmussen, der som mange andre serietrænere er mistrøstig over det vedvarende snefald, der forhindrer ham i at se, hvad alle de nye kan på græs. Dog er fire træningskampe aftalt på kunstgræs, inden det rigtigt går løs med ØB-satsningen.

(ras)

ØB opruster på Arkonavej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce