Odense-spiller trak Danmark op


Odense-spiller trak Danmark op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årige Sebastian Cappelen bedste dansker ved hold-VM for juniorer

GOLF: 18-årige Sebastian Cappelen fra Odense Eventyr Golf Klub havde torsdag storspillet fremme, da han blev bedste dansker på anden runde af VM for juniorhold, der afvikles i Japan.

Danmark er på en delt andenplads - sammen med Sverige - tre slag efter det førende engelske hold, som leverede en fremragende indsats på andendagen.

Dagens bedste danske runde kom fra netop Sebastian Cappelen med en 69'er - to slag under par - mens Lucas Bjerregaard gik ét slag under par og Patrick Winther som den sidste tællende dansker i par.

Torsdagens flotte runde af Sebastian Cappelen betyder i øvrigt, at den unge fynbo er på en delt tredjeplads i den individuelle stilling. Sebastian Cappelen er sammen med svenske Pontus Widegren samlet fem slag under par - to slag dårligere end førende Bud Cauley fra USA og ét slag dårligere end japaneren Tomoya Tokunaga på andenpladsen.

Norge vil med op

Danmark og Sverige er altså helt lige i den samlede stilling, men de to lande skal passe på det tredje skandinaviske land. Norges hold spillede således en flot runde torsdag og er nu kun ét slag efter Danmark og Sverige. Der er altså lagt op til en tæt match, når Danmark fredag går ud i førerboldene i selskab med Sverige og England.

Landstræner Thomas Holm Larsson sagde efter torsdagens runder:

- Det var hårdt arbejde. Drengene kæmpede godt og slog mange gode og rigtige slag. Vi fik desværre ikke lukket runderne helt, men vi er stadig med, hvor det er rigtig sjovt.

Odense-spiller trak Danmark op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce