Odense-roere på vej til VM


Odense-roere på vej til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RONING: Odense Roklub er stærkt repræsenteret, når der i slutningen af næsten måned er VM for U19 i østrigske Linz og for U23 i tyske Brandenburg.

Med Chris Plesner og Peter Nørlem fra Odense er den danske dobbeltsculler-roning sandsynligvis på vej til at få et sikkert internationalt kort - hvis de to 17-årige drenge kan fortsætte den positive udvikling, de specielt har været inde i det seneste år.

Chris Plesner og Peter Nørlem er udtaget til U19-VM i Linz efter en sølvmedalje ved en regatta i Hjelmsjön i Sverige, der samtidig var nordiske mesterskaber.

De to Odense-roere var i indledende runde oppe mod forskellige klubhold samt Finland. Ingen kunne true de to fynboer, der dermed var direkte klar til finalen. Den blev en kamp mellem Norge og Danmark, hvor Chris Plesner og Peter Nørlem hele tiden formåede at stresse nordmændene og holde deres taktik.

Det viste sig dog, at der i modvinden var flere kræfter i de to unge nordmænd, der kom i mål to og en halv længde foran danskerne. Til gengæld havde Chris Plesner og Peter Nørlem 20 sekunder ned til nummer tre, Sverige.

- Flot, flot af Chris og Peter. Deres indsats varsler gode muligheder internationalt, og da de kun er 17 år, har de endog et ekstra år som juniorer endnu, siger Peter Dallmann, formand for Fynskredsen af Dansk Forening for Rosport.

Til U23-VM er der blandt andet udtaget en herreletvægts dobbeltfirer. I dobbeltfireren sidder der to Odense-drenge, nemlig Andreas Rambøll og Hans Chr. Sørensen. De ror sammen med Steffen Bonde og Henrik Stephansen. Meget af roernes træning foregår i kraftcentret, der er knyttet til Odense Roklub.

U23-VM foregår fra 16.-20. juli - i Brandenburg - og U19-VM i Linz fra 21. til 27. juli.

Odense-roere på vej til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce