Odense-juniorrytter får chancen ved VM

Lasse Normann Hansen kommer med til bane-VM i Ballerup for at lære.
Foto: Morten Langkilde/Polfoto

Odense-juniorrytter får chancen ved VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Normann Hansen skal køre individuelt forfølgelsesløb ved bane-VM i Ballerup

Cykling: Lasse Normann Hansen, vokset ud af Cykling Odense, er fortsat blot juniorrytter, men Danmarks Cykle Union (DCU) har alligevel valgt at give det unge supertalent chancen ved "de voksnes" bane-VM i Ballerup Super Arena i slutningen af marts.

Lasse Normann Hansen er dansk juniormester i både enkeltstart og landevejsløb, bronzevinder i enkeltstart ved junior-VM samt tredobbelt dansk juniormester på banen.

Lasse Normann Hansen skal køre fire kilometer individuelt forfølgelsesløb i Ballerup.

- Det bliver kæmpe-stort at skulle med til VM. Men jeg er primært med for at lære og få erfaring, og så vil jeg naturligvis gå efter at sætte personlig rekord, lyder det fra Lasse Normann Hansen.

Lars Bonde, sportschef i DCU, siger om udtagelsen af den unge fynske rytter:

- Vi er en nation, der er ekstremt fokuseret på holdløbet (hvor Danmark er regerende verdensmester, red.), og derfor kan vi ikke lade nogle af kernerytterne på holdet køre individuelt forfølgelsesløb. Vi har jo på hjemmebane mulighed for at stille til start i alle discipliner, og derfor har vi valgt at give chancen til Lasse, der er et stort tempotalent. Vi tror på, at Lasse har et stort udviklingspotientiale, men til VM er han primært med for at lære.

Bane VM 2010 afvikles den 24.-28. marts.

Lasse Normann Hansen blev sammen med en anden ung Cykling Odense-rytter, Matias Greve, udnævnt til "Årets Fund" i forbindelse med arrangementet "Årets Fynske Sportsnavn" for en måned siden i Odense Idrætshal.

Odense-juniorrytter får chancen ved VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce