Odense henter igen hollændere


Odense henter igen hollændere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny målmand og bagskytte på kontrakt

HÅNDOLD: I sidste uge hentede Odense Håndbold to forstærkninger. Den var den høje midterstreg Jeannette Carlsen med erfaring fra SK Århus, og den anden var den svenske ungdomslandsholdsspiller, Fatima Matila.

Nu har Odense tilknyttet to ekstra hollandske spillere.

Den ene er målmanden Jasmina Jankovic, der har spillet fem A-landskampe og de sidste to år har været udnævnt til at være blandt ligaens bedste to målmænd.

Den anden er den 20-årige Sabine Heusden, der kan spille enten venstre back eller playmaker.

Odense har i en årrække haft ambitioner om at etablere sig i Ligaen, men det er hidtil kikset på grund af økonomiske problemer.

Nu prøver holdfællesskabet, der er overbygning på cirka 15 klubber i Odense Kommune, åbenbart at samle det rette hold, og på sidelinjen støttes klubben af Odense Sport & Event.

I foråret indtrådte den markante odenseanske erhvervsmand, Hans Schweers, som bestyrelsesformand og kom samtidig med et kapital-indskud.

Odense Håndbold har hjemmebane i Odense Idrætshal.

De to nye hollændere kan i Odense glæde sig over at kunne snakke hollandsk med Ana Razdorov Lyø, der har fulgt det stramme sommertrænings-program, som den nye cheftræner Ole Andersen har lagt.

Hollænderne er tilmeldt den fire-årige idrætsuddannelse på Johan Cruyff University i hjemlandet, og de agter sideløbende med paraderne og skuddene i Odense at fuldføre de uddannelser.

Odense henter igen hollændere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce