Odense har søgt om ny ishockeylicens

Odense-spilleren Julian Jakobsen har haft succes ved A-VM i Schweiz. Imens har Odense på hjemlig grund søgt om licens til næste års liga. Julian Jakobsen har dog ikke lagt skjul på, at han gerne vil til udlandet. FOTO: Peter Leth-Larsen
Foto: Peter Leth-Larsen

Odense har søgt om ny ishockeylicens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da fristen udløb i nat var Odense blandt de 10 klubber, der har søgt om licens til den kommende isligasæson. Det er dog ikke garanti for, at ishockeyunionen også giver Odense en licens

Trods alvorlige økonomiske problemer og konkurs har folkene bag ligaambitionerne i Odense som ventet søgt om at få licens til næste sæsons isliga.

Da fristen udløb ved midnatstid i aftes havde 10 klubber søgt om ligalicens, og direktør i Danmarks Ishockey Union, Enver Hansen, bekræfter, at Odense er en af dem.

Det er dog ikke ensbetydende med, at der nødvendigvis kommer et ligahold på isen i Odense efter sommerferien.

- Det at ansøge om det, er ikke det samme som at få det. Der kan være flere forhold, som gør, at man ikke får en licens, siger Enver Hansen.

Efter fristens udløb skal klubberne nu indsende budgetter for den kommende sæson, hvilket kun et par klubber allerede har gjort.

Herefter vil ishockeyunionen gå tallene igennem for at vurdere, hvem der kommer med i næste års liga.

- Vi kigger ikke kun på formlen med egenkapital og lønudgifter, selv om vi skal have dokumentation for, at selskabets egenkapital er indbetalt. Det er klart, at alle indtægterne ikke kan være til stede allerede, fordi der er sponsorindtægter og arrangementer i løbet af sæsonen, men når klubberne så anmoder om at få en spillerkontrakt godkendt, vil vi løbende se dokumentation for, at indtægterne er til stede, og at betalingen også er faldet. Det gør vi nu på et tidligere tidspunkt, siger Enver Hansen.

Danmarks Ishockey Union har 20. maj som frist for at give klubberne besked på, om de har fået en licens eller ej, og for direktøren handler det ikke om, hvorvidt der kommer 10, 11 eller 8 hold i næste års liga. Det vigtigste er, at de hviler på en bæredygtig økonomi.

Nye blandt de 10 ansøgerklubber er Amager Jets, mens Herlev i disse timer arbejder på højtryk og har fået udskudt ansøgningsfristen. Der forventes en afklaring på Herlevs situation i løbet af nogle timer.

Odense har søgt om ny ishockeylicens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce