Odense-gymnaster vinder VM-bronze

Landstræner Michael Moselund Hansen sammen med det danske tumblinglandshold, der vandt VM-bronze i Sofia - fra venstre er det Rasmus Gaarde (Silkeborg), Anders Wesch (Odense), Rasmus Steffensen (Silkeborg) og Adam Sharf Matthiesen (Odense). Foto: GymDanmark

Odense-gymnaster vinder VM-bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske landshold i tumbling snupper bronze ved VM i Sofia. NM-sølv til Ollerup i teamgym.

Tumbling: To gymnaster fra Odense Gymnastik Forening (OGF) kom helt til tops ved VM i trampolin, tumbling og dobbelt minitrampolin i Sofia.

Det lykkedes således det danske landshold i tumbling med blandt andre Anders Wesch og Adam Sharf Matthiesen fra OGF at erobre bronze.

Landstræner Michael Moselund-Hansen tilskriver bronzemedaljerne, at danskerne har et solidt højt niveau, og selv om både Steffensen og Wesch ikke lykkedes 100 procent i deres landinger, var holdets indsats altså alligevel nok til at sikre Danmark de første VM-medaljer nogensinde.

- Jeg er superstolt af drengene. Vi har arbejdet kontinuerligt med deres udvikling og optimeret, hvor det er nødvendigt. Bronzen skal også ses i lyset af et godt tumbling-miljø i Danmark, som er med til at sikre motivation og udvikling i sporten, lyder det fra Moselund-Hansen.

I weekenden blev der også afviklet nordiske mesterskaber i teamgym. Her blev det til fynsk sølv ved Ollerups gymnaster. Ollerup blev nordiske mester sidste år.

Odense-gymnaster vinder VM-bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce