Odense forlænger med veteranen

Kamilla Larsen bliver 36 i september, men er klar til at give Kathrine Heindahl en high five også i næste sæson. Foto: Ole Nielsen

Odense forlænger med veteranen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense forlænger med 35-årige Kamilla Larsen frem til sommeren 2020.

HÅNDBOLD: At være 35 år er ingen hindring for at spille håndbold på allerhøjeste niveau i den danske kvindeliga.

Derfor fortsætter Kamilla Larsen i Odense Håndbold frem til sommeren 2020, hedder det i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Odense Håndbold. I mine 10 år i den orange trøje har klubben gennemgået en rivende udvikling. Jeg håber og tror på, at vi i den kommende sæson kan tage et skridt op, siger hun i meddelelsen og antyder dermed, at hun vil være med til at gøre Odense til dansk mester efter en sæson, hvor fynboerne længe lå suverænt til DM-guldetmen kun fik bronze.

Direktør Lars Peter Hermansen tilføjer:

- Vi er meget glade for, at vi kan forlænge aftalen med Kamilla. Hun spiller en vigtig rolle både på og udenfor banen - som forsvarskrumtap og som anfører. Kamilla har været med fra Odense Håndbolds første skridt i ligaen, hvilket også gør hende til en kulturbærer på holdet og i klubben, siger han.

Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje, siden Odense Håndbold blev etableret og for første gang var med i ligaen i 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT. I Slagelse vandt hun Champions League sammen med Anja Andersen.

Kamilla Larsen er som bekendt gift med Nykøbing Falster Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen og sammen har parret to børn.

Odense forlænger med veteranen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce