Odense bryder i den grad igennem

Brydesporten i det fynske har haft en omskiftelig tilværelse. Men her er der masser af kamp på madrassen under et stævne for fem år siden i Nørre Aaby Brydeklub. Arkivfoto. Kim Rune

Odense bryder i den grad igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljeregn til den unge brydeklub i Odense ved DM.

Brydning: Brydeklubben Odin høstede flotte resultater i weekenden og betegner det selv om som en fantastisk medaljeregn.

BK Odin fik fem danske mestre, en sølvmedalje og en bronzemedalje ved denne weekends DM for drenge, ungdom, junior og pige/kvinder.

- Lørdag fik vi to danmarksmestre og en sølvmedalje på kvindesiden samt en bronzemedalje i ungdomsrækken, da Alina Kharchenko vandt guld i 63 kg. klassen, hvor Christina Mouritsen tog sølvet.

- Sofie Heydari vandt guld i 69 kilo-klassen, og Lucas Andersen vandt bronze i 71 kg ungdom. Søndag havde vi igen brydere til start, denne gang i fristil for ungdom, og her fik vi yderligere tre danske mestre, da Sebastian Kragh tog guld i 80 kilo-klassen, Lucas Andersen tog guld i 71 kilo-klassen, og Hamza Chanchiri tog guldet i 55 kilo-klassen, skriver Odin-ledelsen.

- Endelig fik BK Odin pokalen for bedste ungdomsbrydere ved DM. En nærmest vanvittig weekend for vores kun få år gamle klub. Et kæmpe til lykke til vores brydere, som gjorde det så imponerende. Vi er stolte af vores brydere, når de repræsenterer vores klub samt Odense Sportscentrum i det ganske land, såvel som i udlandet, melder klubben.

Odense bryder i den grad igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce