Odense Stadion for en aften


Odense Stadion for en aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FINURLIGHED: Når B1909 onsdag møder Esbjerg, er det ikke Fionia Park

FODBOLD: Når B1909 i morgen møder Esbjerg i pokalkvartfinalen, sker det på Odense Stadion og ikke Fionia Park.

Det er ganske vist den samme arena og den samme bane, men når B1909 spiller på fransk visit, så behøver klubben ikke anvende navnet Fionia Park.

- Aftalen er, at OB har navnerettighederne til stadion til deres arrangementer. OB har meddelt DBU, at stadion hedder Fionia Park til klubbens kampe, fordi klubben har en sponsoraftale med Fionia Bank, siger idrætsparkleder Søren Damgaard.

B1909 meddelte i går, at klubben spiller mod Esbjerg på Odense Stadion.

- B1909 må for vores skyld gerne kalde stadion for Fionia Park. Med tiden kan navnet jo også ændre sig til Fionia Park i folkemunde.

- Men andre end OB må altså gerne rent juridisk bruge betegnelsen Odense Stadion, siger Søren Damgaard.

Han kalder det en tænkt situation, hvis B1909 for en aften vælger at kalde Odense Stadion for Albani Park.

Til gengæld er der intet, der begrænser B1909 i at lave en økonomisk forhandling med Fionia Bank om også i morgen at kalde Odense Stadion for Fionia Park.

Enkeltstående kampe

- B1909's kamp er jo kun et enkeltstående arrangement. Når DBU benytter stadion til kvinde- eller U/21-landskampe, så foregår det jo også på Odense Stadion, siger Søren Damgaard.

Hvis både OB og B1909 var nået til pokalsemifinalerne, der jo spilles over to kampe, og havde trukket hinanden, ville man altså have oplevet den spøjse situation, at B1909's hjemmekamp ville blive spillet på Odense Stadion, mens returkampen på samme bane ville foregå i Fionia Park.

Idrætsparkleder Søren Damgaard var med til at inspicere Odense Atletikstadion mandag formiddag, og da blev det definitivt besluttet at flytte pokalkampen onsdag til Odense Stadion.

- Der er frost 10 centimeter ned i jorden, og når vejrudsigten fortsat lover frost de kommende dage, så kunne vi lige så godt flytte kampen med det samme, oplyser Søren Damgaard.

Odense Stadion for en aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce