Odense Kommune kigger på B1909

Formand for B1909 Jan Bramsen afviser, at klubben er involveret i snyd med kørselsafregninger. Arkivfoto.

Odense Kommune kigger på B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De seneste dages omtale i medierne med påstande om uregelmæssigheder i B1909 får Odense Kommune til at kigge på, om klubben har gjort noget forkert med de midler, som kommunen tildeler Fodboldskolen i B1909. Formand Jan Bramsen benægter det og anfører, at skolen er administrativt ledet af kommunen.

Odense Kommune undersøger nu fodboldklubben B1909 efter beskyldninger om blandt andet fusk med kørselspenge.

- Vi kigger på, om der er nogle af de kommunale penge, der eventuelt er brugt til nogle uregelmæssigheder, siger Martin Petersen, afdelingschef for Fritid og Kultur i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune til TV2/Fyn.

Formand for B1909 Jan Bramsen udtalte mandag til Sport Fyn, at klubben har været undersøgt af Skat for skatteårene 2013 til 2015. Det har for nogle ansatte og spillere medført en efterregulering.
Nu er man i gang med skatteåret 2016.

Formanden tilføjer, at udbetalingerne er sket over dataløn, men at Skat i nogle tilfælde ikke har godkendt modtagernes kørselsafregninger. I visse tilfælde har klubben været spillerne og ansatte behjælpelige med at anke, hvis man har skønnet det rimeligt.

B1909 er også involveret i en strid om skat med en tidligere serietræner og eksbestyrelsesmedlem i klubben, og den sag ønsker man ifølge Jan Bramsen at få ud af verden, men foreløbig har man ikke fundet enighed.

Jan Bramsen sagde mandag til Sport Fyn, at kommunen ikke har haft noget at udsætte på driften af fodboldskolen.
- Fodboldskolen er styret administrativt af kommunen, der kører den stramt, og der er styr på det, lød det.

Odense Kommune kigger på B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce