Odense Håndbold lejer Schæfer ud til DHG

Mathilde Schæfer i Odense Håndbold-dragten. Fra den kommende sæson gælder de de blå fra DHG i 1. division for bagspilleren. Foto: Nils Svalebøg

Odense Håndbold lejer Schæfer ud til DHG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagspilleren Mathilde Schæfer, der er kommet tilbage fra en alvorlig skade, er fortsat på kontrakt i Odense Håndbold men skal spille for DHG i 1. division.

Håndbold: Fra næste sæson udlejer Odense Håndbold bagspilleren Mathilde Schæfer til 1. divisionsklubben DHG Håndbold. Mathilde Schæfer vil fortsat have kontrakt med Odense Håndbold men skal nu både træne med truppen i DHG Håndbold og med ligatruppen i Odense Håndbold. Bagspilleren vil dog som udgangspunkt spille kampe for DHG.

Lars Peter Hermansen, administrerende direktør i Odense Håndbold, siger:

- Mathilde er efter en lang og slidsom genoptræningsperiode på vej tilbage. Det er vigtigt for hende at få spilletid på banen, så hun kan komme tilbage på samme niveau, som hun var på inden sin skade. Vi er sikre på, at Mathildes kompetencer og evner på håndboldbanen kan udvikle sig hos DHG, og vi glæder os til samarbejdet og til at følge hendes udvikling.

Nicolai Gynther, seniorformand i DHG, glæder sig over det nye samarbejde. Han siger:

- Vi er rigtig glade for, at Mathilde bliver en del af DHG og glæder os til at byde hende velkommen. Vi er også meget glade for det samarbejde, der bliver med Odense Håndbold, og at Odense Håndbold kigger vores vej i forhold til udvikling af elitespillere.

Fra Mathilde Schæfer lyder det:

- Jeg er bekendt med DHG's gode træningsmiljø og klubbens professionelle tilgang til tingene, og jeg glæder mig derfor til at blive en del af det setup og projekt, som de har fået etableret. Jeg tror på at spille i 1. division på et hold med store ambitioner kan medvirke til at udvikle mine håndboldmæssige kompetencer.

Mathilde Schæfer er 21 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. I sæsonen 2016/2017 pådrog den unge bagspiller sig en korsbåndsskade, som hun altså er kommet tilbage fra.

Odense Håndbold lejer Schæfer ud til DHG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce