Odense Håndbold henter direktør med GOG-erfaring


Odense Håndbold henter direktør med GOG-erfaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Grube Andersen ny topfigur i Odense Håndbold

HÅNDBOLD: Odense Håndbold har ansat den nye direktør, der skal styre det netop stiftede selskab.

Holdfællesskabets kvinder i 1. division klarede lige netop skærene i bunden af rækken, men både for kvinderne og herrerne, der ligger i 2. division, har Odense store ambitioner.

Som ny topfigur er ansat Michael Grube Andersen, 41, der kommere fra et job som udviklingschef på ErhvervsAkademiet i Svendborg.

- Med ansættelsen af Michael Grube Andersen som administrerende direktør er vi overbeviste om, at vi har tilknyttet den leder, som kan sikre, at vi indfrier de målsætninger vi har, og som kan medvirke til at skabe den udvikling, der med tiden skal til for at sørge for, at vi bliver blandt de stærkeste spille på det danske marked, siger bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Hans Schweers.

Michael Grube Andersen er uddannet cand.merc i marketing og HD i organisation. Den nye Odense-direktør har stor erfaring fra øens klart førende klub, GOG frem til 2006, og de sidste fire år var som næstformand.

Odense-direktøren tiltræder 1. august og lægger ikke skjul på de store mål:

- Odense er i mine øjne den mest perspektivrige satsning i dansk håndbold lige nu. Der er et stort umættet marked for tophåndbold i Odense, et unikt fundament i de 15 klubber i Odense hf, og nu er den nødvendige vilje til at tilrække en række stærke investorer til stede, så vi kan indfri det store potentiale. Jeg glæder mig til at være primus motor i den proces, der via hårdt arbejde og rigtige beslutninger skal forvandle de spændende perspektiver til realiteter, siger Michael Grube Andersen.

Odense hf består af 15 klubber, der i foråret stiftede Odense Håndbold A/S. Begge størrelser har Odense Sport & Event som samarbejdspartner og holdene spiller i Odense Idrætshal, hvor Odense Sport & Event har driften.

Odense Håndbold henter direktør med GOG-erfaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce