Odense HC starter slutspurten mod Ajax: - Det er en kamp, vi skal vinde

Odense HC plejer ikke at smide point, når de er store favoritter, og Bo Rudgaard lover også fokus mod Ajax. Foto: Lasse Hansen

Odense HC starter slutspurten mod Ajax: - Det er en kamp, vi skal vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC ligger før kampen mod Ajax København på en andenplads, som giver to point med til slutspillet. Dermed kan holdet selv afgøre sin skæbne i grundspillets sidste fire kampe, og assistenttræner Bo Rudgaard lover fuld fokus.

Håndbold: Det er som absolut storfavorit, at Odense HC tager imod Ajax København i kvindernes håndboldliga fredag aften. Mens Odense har fundet slutspilsformen og er rykket op på andenpladsen, har københavnerne stadig kun en sejr i ligaen, hvilket placerer dem sidst af alle. Ajax-kampen skyder en slutspurt på fire kampe ind, hvor Odense HC møder ligaens tre dårligst placerede hold og Esbjerg, som har spillet sig op som nærmeste forfølger til fynboerne. Men hos Odense HC er der ikke chance for, at man overser et hold som Ajax, fortæller assistenttræner Bo Rudgaard.

- Det er en kamp, vi skal vinde. Men vi taler jo om, at vi skal være klar på hver enkelt kamp. Det ene point mod København Håndbold gør jo, at vi kan holde andenpladsen, hvis vi vinder resten, siger han.

Hidtil i sæsonen har Odense ikke overset nogen, og ingen af de mindre hold har således taget point mod kvinderne i orange.

- Det skyldes nok flere ting. Vi har været gode til at holde fokus, og vi har et bredt hold, der gør, at vi ofte kan slide dem op i løbet af 60 min, siger Bo Rudgaard.

God test

I Ajax ser assistenttræneren et hold, som kan lidt af hvert, og udfordringen bliver i følge ham at være klar på det hele.

- I deres forsvar bruger de både en meget offensiv 5-1 og et mere traditionelt 6-0-forsvar. Og i angrebet har de både tunge skytter og bevægelige gennembrudsspillere. Og det betyder jo, at vi skal være meget opmærksomme i forsvaret i forhold til, hvem det er, vi spiller overfor hver gang, siger Bo Rudgaard.

Med mindre Odense får lavet sig en pæn føring, ser assistenttræneren ikke mange muligheder for at prøve for meget nyt af. Men det offensive Ajax-forsvar er en god test før resten af kampene for den andenplads, der giver to point med videre til slutspillet.

- Vi ved, at vi kommer til at se det igen mod Aarhus og Esbjerg, og på den måde ligger kampene perfekt. Det er en god mulighed for få nogle ting på plads mod den type forsvar, siger han.

Kampen begynder fradag klokken 19.15 i Odense Idrætshal.

Odense HC starter slutspurten mod Ajax: - Det er en kamp, vi skal vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce