Odense HC glæder sig til en tæt atmosfære onsdag aften, når Silkeborg/Voel er gæsten i Liga-kampen i Odense Idrætshal. Direktør Mark Jespersen meldte i aftes, at der var solgt 1893 billetter, og der er plads til 2270.

Stort trækplaster

Odense HC-spillerne er åbenbart så stort et trækplaster, at tilskuerne strømmer til kampene - uanset resultater.

Onsdag aften ventes der er tæt på udsolgt.

- Fynboer er jo et specielt folk, og der er måske ikke den store logik i, at der tirsdag aften var solgt 1893 billetter, når vi har fået pæne stryg i de to første hjemmekampe, men interessen er virkelig stor, siger direktør Mark Jespersen, der oplyser, at der er plads til 2270 tilskuere.

Odense-direktøren forklarer, at administrationen arbejder på flere fronter for at skaffe tilskuere, og det er en del af baggrunden.

- Vi har jo en række samarbejdspartnere rundt omkring på Fyn. Også i form af klubber, og eksempelvis kommer der mange fra Otterup og Oure-skolen til kampen, fordi vi har trykket på i det samarbejde, siger Mark Jespersen.

- Og så er det naturligvis sådan, at når vi har nogle større sponsoraftaler, så får virksomheden en række billetter med hjem til deres medarbejdere.

Odense HC-direktøren kunne midt onsdag eftermiddag ikke vurdere præcist, hvor tæt man var på udsolgt.

Men traditionelt er der stort set altid nogle, som udebliver, så skiltet med "totalt udsolgt" yderst sjældent kan hejses.

Kampen i Odense Idrætshal starter klokken 19.15.

  • SportFyn