Ishockeyligaen

Aalborg Pirates vandt for tredje gang i denne sæson over Odense Bulldogs, der trods nederlaget på 6-2 holder jul på andenpladsen.

Ishockey: Piraterne fra Aalborg har et godt tag på hundene fra Odense. For tredje gang i denne sæson vandt Aalborg Pirates fredag aften over Odense Bulldogs, der blev besejret 6-2 i den sidste kamp inden jul. Trods nederlaget holder Odense Bulldogs jul på andenpladsen, to point foran Aalborg og Frederikshavn.

Aalborg Pirates kom foran på to mål midt i første periode. Jeppe Jul Korsgaard og canadiske Olivier Hinse scorede for hjemmeholdet.

Et minut efter scoringen til 2-0 fik Bulldogs muligheden for at svare igen, da der blev dømt straffeslag. Men et straffeslag i ishockey er ikke så stor en chance som et straffespark i fodbold, og som regel redder målmanden. Det skete også i dette tilfælde, hvor Yannick Vedels forsøg blev reddet af Tadeas Galansky.

Den stærke tjekkiske målmand, der de to seneste sæsoner vogtede buret for Bulldogs, var med fra start, selv om reserven Jesper Wulff havde stået på mål i de to seneste opgør, der begge var endt med sejr.

Jeppe Jul Korsgaard scorede sit andet mål i kampen til 3-0 tre minutter inde i anden periode. Aalborg fik flere udvisninger, men Bulldogs formåede ikke at profitere af overtallet.

Først to minutter før periodepausen fik Bulldogs prikket hul på Galanskys mur, da Rasmus Bjerrum reducerede til 3-1 i powerplay. Bjerrum var igen center i førstekæden i fraværet af den skadede Søren Nielsen. Bulldogs manglede desuden fortsat de skadede Nicolai Eriksen og Henrik Nielsen samt U20-landsholdsspillerne Christian Larsen og Asger Petersen.

Fire minutter inde i sidste periode reducerede Yannick Vedel yderligere til 3-2 på oplæg fra Dale Mitchell og Anthony Camara.

Men et par minutter efter scorede svenske Victor Panelin-Borg til 4-2, og halvandet minut efter gjorde Martin Højbjerg det til 5-2. Fore minutter før tid scorede Jonathan Brinkman Andersen til 6-2.

To minutter før tid røg Bulldogs-topscorer Dale Mitchell ud for resten af kampen med en game misconduct for en cross-checking.

Bulldogs-spillerne kan nu gå på juleferie, inden træningen genoptages tredje juledag. Bulldogs spiller næste gang lørdag 30. december klokken 16.00 hjemme mod Rødovre.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.